Nieuws | Wat is de beste keuze in na-isolatie?

Wat is de beste keuze in na-isolatie?

Na-isoleren = kwaliteit voor elke laag


Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister. Kies daarom voor 100% WILLCO Products.

100% WILLCO Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat uw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde WILLCO-kwaliteit. Gun uw woning optimaal isolatiecomfort en een langere levensduur, met een garantie van 10 jaar. Kies voor WILLCO, want elke laag in uw gesloten isolatiesysteem verdient 100% WILLCO Products!

 

Na-isoleren = efficiënt
Het na-isoleren van een bestaande woning kan op verschillende manieren gebeuren. U kan isoleren langs de binnenzijde van uw woning, isolatie inspuiten via de spouw of langs de buitenzijde isoleren. Volgens het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) is het isoleren langs de buitenzijde van uw woning, het meest efficiënt.

Het biedt kostenbesparende voordelen, en bovendien verliest u geen bewoonbare oppervlakte. Door een goede isolatie denkt u eveneens aan het milieu, u bespaart energie en vermindert hierdoor de CO2-uitstoot van uw woning. 

 

Na-isoleren = nieuwe look creëren
Als u kiest voor na-isoleren langs de buitenzijde van uw woning, krijgt u de unieke kans om uw gevel een nieuwe look te geven. Een WILLCO Buitengevelisolatiesysteem wordt afgewerkt met een decoratieve sierpleister. Als afwerking kiest u tussen 4 verschillende types sierpleister. Het grote verschil tussen de verschillende types, is het bindmiddel. Ieder bindmiddel heeft zo zijn eigen, specifieke eigenschappen. De structuurverschillen zelf zijn minimaal.

 

Nog enkele voordelen van na-isoleren langs de buitenzijde op een rij:
- de isolatie wordt nergens onderbroken
- alle koudebruggen kunnen vermeden worden
- eenvoudige controle van de plaatsing
- geen verlies van bewoonbare oppervlakte
- uw gevel is beschermd tegen weersinvloeden
- geen invloed op de binnenafwerking
- beperking van warmteverlies door de buitenmuren

De dag van vandaag biedt na-isoleren langs de buitenzijde, de meeste voordelen voor uw gezin, uw woning en uw portemonnee! Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor 100% WILLCO Products!

 

Welk isolatiesysteem past bij jouw project? Doe nu de test!