Gevel in crepi? Werk je dakrand af met een onzichtbaar profiel!

Minimalisme is een aanhoudende trend bij nieuwbouw. Crepi past daar perfect bij. Maar hoe werk je de overgang met het dak even strak af? Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel.

 

De voordelen van het WILLCO ProAttika® Profiel

 

  • Onzichtbare afwerking
    Met het revolutionaire WILLCO ProAttika® Profiel kunnen alle sierpleisters van Willco Products afgewerkt worden tot boven aan de rand van het gevelvlak. Doordat de afwerkingslaag mooi doorloopt, krijg je de look van een gevel zonder dakrand. Na verwerking wordt het dakrandprofiel namelijk compleet onzichtbaar. Dat biedt uiteraard een zeer grote meerwaarde voor zij die houden van een strakke en minimalistische architectuur.
     

  • Perfect toepasbaar met WILLCO Isolatiesysteem 

Het WILLCO ProAttika® Profiel werd ontworpen met het oog op compatibiliteit. Dat wil zeggen dat ons gevelisolatiesysteem met EPS-isolatie toegepast kan worden. Wanneer je je dak onzichtbaar afwerkt met het WILLCO ProAttika® Profiel kan je je woning een perfect naadloze uitstraling geven.
 

  • Gepatenteerd systeem 

Dit nieuwe dakrandprofiel werd gepatenteerd. Wanneer je het toepast in combinatie met een Willco Products gevelpleister, geniet je gegarandeerd van een duurzame gevel. Dit past perfect bij onze 100% Willco Products filosofie: kies kwaliteit voor élke laag, dus ook bij de afwerking van je dakrand.

 

Het WILLCO ProAttika® Profiel biedt dé oplossing voor een gevel die naadloos overgaat op het dak. Graag meer weten? Stuur ons een bericht!

 

Deel dit bericht op

Willco_202105Blog_2

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.