Gevelisolatiesystemen

Systeem zonder isolatie

grijze-en-witte-sierpleister

Grondlagen: voor elke ondergrond de juiste grondlaag voor jouw gevel

Hoeft jouw woning niet meer geïsoleerd te worden? Maar wens je toch een sierpleister als afwerking? Dat kan! De WILLCO Grondlagen zijn hiervoor dé ideale oplossing.

 

Een perfect eindresultaat begint bij een goede voorbereiding. Veel verschillende ondergronden vertonen vaak oneffenheden. Voor een sierpleistersysteem geplaatst wordt, moeten deze oneffenheden eerst correct uitgevlakt worden.

 

De opbouw van een cementering ziet er als volgt uit:

opbouw_cementering

Ondergrond

Grondlaag: Aanbrengen van WILLCO Grondlaag

Weefsel: Bewapenen met WILLCO Glasvezel AUS

Hechtingslaag: WILLCO Voorstrijk

Eindlaag: WILLCO Sierpleister of Verf

Je gevel droog met het WILLCO Dakrandprofiel

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak.

De WILLCO Plint: plint én isolatie in één element

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om de letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.