Gevelisolatiesystemen

Systeem met isolatie

Gallery1

Met gevelisolatie bespaar je heel wat energie

Lopen jouw energiekosten hoog op? Wil je het milieu een warm hart toedragen? Twee prima redenen om te kiezen voor één van de systemen met gevelisolatie van Willco Products. In één beweging maak je onze planeet én jouw portemonnee blij. Je houdt de warmte binnen en de koude buiten. Zo krijg je een aangenaam leefklimaat en een huis dat ademt.

IsolationLayers

Ondergrond

Verlijming: WILLCO Kleefmortel

Isolatieplaat: WILLCO Isolatieplaat

Wapeningslaag: Uitvlakken met WILLCO Uitvlakkingsmortel

Weefsel: Bewapenen met WILLCO Glasvezel

Hechtingslaag: WILLCO Voorstrijk

Eindlaag: WILLCO Sierpleister

Niet alleen decoratief, maar ook hoog isolerend!

Bij de plaatsing van een gevelisolatiesysteem, ook wel ETICS systeem genoemd, is een goede voorbereiding van de ondergrond een must. Na controle wordt de ondergrond al dan niet voorbehandeld. Hierna worden de isolatieplaten tegen de gevel gekleefd. Die gevelisolatie wordt dan verstevigd door een uitvlakkingslaag met een glasvezel en bijhorende stop- en hoekprofielen. Afwerken doet men met een decoratieve sierpleister of (beton)steenstrippen. Het resultaat? Jouw gevel ziet er als nieuw uit én jouw pand is uiterst efficiënt geïsoleerd.

Je gevel droog met het WILLCO Dakrandprofiel

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak.

De WILLCO Plint: plint én isolatie in één element

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om de letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

 

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.