Contact | Willco Products

Contacteer Willco

Adres:

Willco Nieuwerkerken:

Onze burelen, magazijnen en de WILLCO Toonzaal vindt u in de Kwalestraat 74, in Nieuwerkerken (Aalst).

 

Willco Ciney:

Ons magazijn en de WILLCO Toonzaal vindt u in Rue du Polissou 38/1, 5590 Ciney.

 

Openingsuren:

Ma-don: van 8u-12u en van 13u15-17u30
Vrij: van 8u-12u en van 13u15-16u15
Zat en zon gesloten

 

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Opgelet!

Wij hebben jaarlijks verlof van maandag 12 juli tot en met maandag 2 augustus. Terug open vanaf dinsdag 3 augustus. Prettig verlof!

 

Update Corona maatregelen

 

Beste klant,

 

De overheid heeft maatregelen opgesteld in de strijd tegen het Corona virus. Willco Products blijft open en wil u nog altijd zo goed mogelijk blijven voorzien van het nodige materiaal en een goede service.

 

Wij zijn genoodzaakt deze strengere richtlijnen te volgen. De gezondheid van ieder van ons heeft momenteel prioriteit. Er wordt gevraagd om direct contact met elkaar te vermijden. Volgende maatregelen zijn van toepassing:

 

Richtlijnen:

  • Gelieve zoveel mogelijk jullie bestelling op voorhand, telefonisch of per mail door te geven. Wat voorradig is kunnen wij voor u buiten klaarzetten voor afhaling.
  • Probeer bij afhalingen zoveel mogelijk direct contact te vermijden.
  • Leveringen gaan door zoals gepland. Hou hier rekening met eventuele wachttijden. Wij kunnen niet iedereen tegelijk voorzien van goederen maar doen ons uiterste best om alles tot bij jullie te krijgen. Willco Products rekent hier op jullie geduld en begrip voor de situatie.
  • De toonzaal blijft open, op afspraak. Boek uw afspraak via de website: www.willcoproducts.be/nl/consumenten/afspraak. A4 kleurstalen kunnen besteld worden via de uitvoerder.
  • Het loket blijft open voor professionele klanten. Gelieve de richtlijnen die uithangen strikt te volgen. Wij beperken het aantal tot 1 persoon per keer aan het loket. Wij vragen om buiten te wachten tot u aan de beurt bent.

Willco Products blijft open volgens de gekende openingsuren.

 

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds telefonisch of via mail contact opnemen met onze medewerkers (tel. 053 77 13 72 – info@willcoproducts.be).

 

Wij hopen jullie snel terug van dienst te kunnen zijn onder normale omstandigheden.

In afwachting daarvan, zorg goed voor jezelf en je naasten.

 

Met vriendelijke groeten,

Het WILLCO-team.