Over Willco

Willco Products, 50 jaar ervaring in gevelbekleding en gevelisolatie

Méér dan vijftig jaar ervaring en drie generaties vakkennis. Dat krijg je alleen bij Willco Products, de eerste Belgische leverancier van sierpleisters! We ontwikkelen van bij ons ontstaan onze eigen systemen voor sierpleisters en gevelisolatie. Daardoor blinken wij uit in kwaliteit én in service. Onze medewerkers adviseren je vakkundig over de verschillende types sierpleister en de juiste gevelisolatie.

Belgisch familiebedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring en 3 generaties vakkennis

3 afhaalpunten in België

Sterk in service en kwaliteit

Sierpleisters of crepi voor elke gevel

Willco Products uit Nieuwerkerken bij Aalst (Oost-Vlaanderen) wil niet de grootste zijn, wel de beste! Dat bewijst onze afdeling Research & Development elke dag. Onze ontwikkelaars optimaliseren voor je de eigenschappen van onze bestaande sierpleisterproducten. Bovendien ontwikkelen ze continu innovatieve en revolutionaire systemen. Het resultaat? Jouw producten steunen op méér dan vijftig jaar ervaring en knowhow. Daarnaast zijn onze producten een vaste waarde voor kleine en grote aannemers in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg.

Technisch en kleuradvies
voor jouw gevel

Dit streven naar kwaliteit vind je ook in onze dienstverlening. De uitzonderlijke service is ons handelsmerk. Zowel aannemers als particulieren rekenen erop: voor deskundig technisch en kleuradvies, én snelle en stipte productleveringen. Bovendien krijg je tien jaar productgarantie. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit die je krijgt. Gemoedsrust verzekerd dus!

Wist je dat...

50%

van de Belgische woningen ouder zijn dan 60 jaar?

55.3%

van de Belgische woningen geen buitenmuurisolatie hebben?

73.5%

van het totale energieverbruik (voor een Belgisch huishouden) naar het verwarmen van woningen gaat?

30%

energie gespaard kan worden via een goed geïsoleerde buitengevel?

Willco Products is lid
van xthermo.be én EAE

Xthermo.be is de Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen in België. Ze informeren de professional over de laatste nieuwe trends en regelgevingen uit de sector. Verder promoot xthermo.be de kwaliteitsvolle toepassing van het volledige gesloten systeem. Sierpleister en andere afwerkingsmaterialen worden op hun beurt gepromoot als esthetische, architecturale en functionele gevelafwerking.

 

Wilt u ook heel wat nieuwigheden, tips&tricks, inspiraties én innovaties, heet van de naald in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor de xthermo-nieuwsbrief.

 

Willco Products is ook lid van EAE, de Europese federatie voor ETICS systemen. EAE is de overkoepelende organisatie die 12 Europese lidstaten verenigt en vertegenwoordigt met als doel de belangen van ETICS als oplossing voor efficiënte gevelisolatiesystemen te promoten. De leden vertegenwoordigen samen meer dan 80% van de totale markt voor ETICS in Europa. Naast nationale sectorverenigingen, zoals xthermo.be in België, zijn ook technische instituten en toonaangevende fabrikanten van ETICS systemen en componenten de drijvende kracht achter EAE.

XThermo

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze referenties op basis van de kleurgroep en structuur. Ontdek nog meer realisaties op onze Pinterest pagina.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.