Over Willco

Willco Products, 50 jaar ervaring
in gevelbekleding en gevelisolatie

Méér dan vijftig jaar ervaring en drie generaties vakkennis. Dat krijg je alleen bij Willco Products, de eerste Belgische leverancier van sierpleisters! We ontwikkelen van bij ons ontstaan onze eigen systemen voor sierpleisters en gevelisolatie. Daardoor blinken wij uit in kwaliteit én in service. Onze medewerkers adviseren je vakkundig over de verschillende types sierpleister en de juiste gevelisolatie.

Belgisch
familiebedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring en 3 generaties vakkennis

3 afhaalpunten
in België

Sterk in service
en kwaliteit

Willco Products, 50 jaar ervaring in gevelbekleding en gevelisolatie

Willco Products uit Nieuwerkerken bij Aalst (Oost-Vlaanderen) wil niet de grootste zijn, wel de beste! Dat bewijst onze afdeling Research & Development elke dag. Onze ontwikkelaars optimaliseren voor u de eigenschappen van onze bestaande sierpleisterproducten. Bovendien ontwikkelen ze continu innovatieve en revolutionaire systemen. Het resultaat? Uw producten steunen op méér dan vijftig jaar ervaring en knowhow. Daarnaast zijn onze producten een vaste waarde voor kleine en grote aannemers in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg.

Service en advies

Willco Care

‘9 levens voor je gevel’, dit is de slogan van onze nieuwe campagne om bouwers en verbouwers nog meer vertrouwen te geven in hun keuze voor het 100 % Willco Products verhaal. Willco Care is de nieuwe gratis nazorg service die klanten van 100% Willco Products projecten bijstaat met tips & tricks voor het blijvend genieten van hun gevel. Zo krijgt hun gevel 9 levens! Voor u als uitvoerder betekent dit een extra argument. We helpen u om van uw klant het vertrouwen te krijgen dat u verdient.

Technische ondersteuning

Onze uitstekende productkwaliteit en uitzonderlijke service zijn ons handelsmerk. Alle partijen krijgen van ons de juiste technische info én ondersteuning, al dan niet ter plaatse op de werf.

 

De kneepjes van het sierpleistervak leert u in onze gratis cursus. Daarnaast kan u een demonstratie in het Willco Atelier bijwonen of een technische adviseur komt langs op de werf. U kiest!

Adviesrapporten

De technische ondersteuning op de werf gaat vaak gepaard met een adviesrapport. Op vraag van de klant komt een Willco Medewerker ter plaatse en bekijkt samen met alle partijen de situatie in detail. Nadien wordt er een adviesrapport op maat opgemaakt.

Wist u dat...

50%

van de Belgische woningen ouder zijn dan 60 jaar?

55.3%

van de Belgische woningen geen buitenmuurisolatie hebben?

73.5%

van het totale energieverbruik (voor een Belgisch huishouden) naar het verwarmen van woningen gaat?

30%

energie gespaard kan worden via een goed geïsoleerde buitengevel?

Research & development

"Stilstaan is achteruitgaan", zeggen wij bij Willco Products. In het lab worden nieuwe producten ontwikkeld en bestaande geoptimaliseerd, zodat u altijd geniet van de kenmerkende Willco Kwaliteit.

 

Topkwaliteit leveren is de essentie van onze visie. Wij bouwen op méér dan vijftig jaar ervaring en op de expertise van onze afdeling Research & Development. Het resultaat ziet u! Uw sierpleisters, isolatiesystemen en verven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle isolatiesystemen daarentegen hebben een Europese ETA en een Belgische ATG goedkeuring. Deze goedkeuringen zijn verplicht in onze sector. Bovendien bent u ook gerust door onze tien jaar productgarantie via het 100% Willco Products label!

Willco Products is lid
van xthermo.be én EAE

Xthermo.be is de Belgische federatie van fabrikanten van buitengevelisolatiesystemen in België. Ze informeren de professional over de laatste nieuwe trends en regelgevingen uit de sector. Verder promoot xthermo.be de kwaliteitsvolle toepassing van het volledige gesloten systeem. Sierpleister en andere afwerkingsmaterialen worden op hun beurt gepromoot als esthetische, architecturale en functionele gevelafwerking.

 

Wilt u ook heel wat nieuwigheden, tips&tricks, inspiraties én innovaties, heet van de naald in uw mailbox? Schrijf u dan nu in voor de xthermo-nieuwsbrief.

 

Willco Products is ook lid van EAE, de Europese federatie voor ETICS systemen. EAE is de overkoepelende organisatie die 12 Europese lidstaten verenigt en vertegenwoordigt met als doel de belangen van ETICS als oplossing voor efficiënte gevelisolatiesystemen te promoten. De leden vertegenwoordigen samen meer dan 80% van de totale markt voor ETICS in Europa. Naast nationale sectorverenigingen, zoals xthermo.be in België, zijn ook technische instituten en toonaangevende fabrikanten van ETICS systemen en componenten de drijvende kracht achter EAE.

XThermo

Kom langs in het Willco Atelier

In het Willco Atelier krijg je ons uitgebreide gamma aan kleuren en materialen te zien. Onze experten staan je bij met advies en opleiding.