Gevelisolatiesystemen

Gevelsysteem
met isolatie

Het Willco Products gamma telt 8 verschillende isolatiesystemen met unieke eigenschappen en specifieke isolatiewaarden. Voor elke ondergrond beschikken wij over het gepaste gevelisolatiesysteem.

Gevelsysteem
zonder isolatie

Is de woning reeds voldoende geïsoleerd, maar wil de bouwheer toch een nieuwe look voor de gevel? Een WILLCO Grondlaag met als afwerking een decoratieve sierpleister volstaat.

Geventileerd gevelsysteem

Bij een geventileerd gevelsysteem maakt men gebruik van een pleisterdragende vezelcementplaat die wordt aangebracht op een houten draagstructuur met isolatie. Het systeem wordt afgewerkt met een sierpleister of steenstrippen.

Nieuw: ProAttika Profiel

De nieuwste trend

Het WILLCO ProAttika® Profiel is een innovatief en revolutionair dakrandsysteem dat een grote meerwaarde biedt voor de minimalistische architectuur. Dit nieuwe dakrandprofiel kent een onzichtbare toepassing in combinatie met een Willco Buitengevelisolatiesysteem. Inderdaad, u leest het goed. Het WILLCO ProAttika® Profiel verdwijnt volledig na de verwerking!

Willco Academy

Want to be a pro?

Sierpleister van Willco Products plaatsen? Volg een van onze opleidingen, volledig gratis voor uitvoerders uit de bouwsector. We geven je tips & tricks om onze crepi feilloos aan te brengen. Onze opleidingen zijn overigens erkend door Constructiv.

WILLCO Premium

De koning van alle sierpleisters!

Een sierpleister die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft; dat is de WILLCO Premium KR. Niet voor niets, de koning van alle sierpleisters!

Wanna be a pro?

Er zijn momenteel geen opleidingen ingepland.

Premies & Subsidies

Hoeveel cm gevelisolatie heeft uw klant nodig om in aanmerking te komen voor een premie? Hoeveel bedraagt de Vlaamse premie voor muurisolatie aan de buitenkant? Op onze FAQ pagina vindt u alle antwoorden.

 

Meer info vindt u ook op: www.mijnverbouwpremie.be of www.xthermo.be/premiewijzer.