Gevelisolatiesystemen

Systeem zonder isolatie

grijze-en-witte-sierpleister_1294x0

Grondlagen: voor elke ondergrond de juiste grondlaag

Is de woning reeds goed geïsoleerd? Maar wenst de bouwheer toch crepi als afwerking? Dat kan! De WILLCO Grondlagen zijn hiervoor dé ideale oplossing.

 

De opbouw van een cementering ziet er als volgt uit:

opbouw_cementering

Ondergrond

Grondlaag: Aanbrengen van WILLCO Grondlaag

Weefsel: Bewapenen met WILLCO Glasvezel AUS

Hechtingslaag: WILLCO Voorstrijk

Eindlaag: WILLCO Sierpleister of Verf

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

Sierpleisters of crepi's zijn decoratieve afwerkingsmaterialen voor buitenmuren. U stopt er elke gevel mee in een fris jasje: nieuwbouw of renovatie. U kan kiezen tussen verschillende structuren: met een grote of kleine korrel, fijn of grof.

 

Naast het gamma sierpleisters heeft Willco Products ook gladde afwerkingen, steenstrippen of gevelverven.

De gevel droog met het WILLCO Dakrandprofiel

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak.

De WILLCO Plint: plint én isolatie in één element

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om de letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat.