WILLCO Dakrandprofiel

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak. Het pleisterwerk kan met dit profiel ook probleemloos worden afgewerkt tegen het dakrandprofiel. Zo wordt een belangrijk van je gevel ook een mooi detail !

 

Het innoverende WILLCO Dakrandprofiel bestaat uit twee delen: het dakrandprofiel en het verbindingsstuk. Beide delen zijn geproduceerd volgens NEN-EN 755-9 en opgebouwd uit aluminium (legering 6060T66). Zowel de onderzijde als bovenzijde zijn afgewerkt in hetzelfde materiaal. Dit biedt een groot voordeel, zowel technisch als esthetisch.

 

Het WILLCO Dakrandprofiel is te verkrijgen in de vorm van gelaste binnen- en buitenhoeken (300 x 300 mm). Dit zijn voorgevormde hoeken die zorgen voor een naadloze en waterdichte hoekaansluiting. Het profiel heeft standaard een aluminium kleur (niet gelakt), maar is tevens te verkrijgen in alle RAL-tinten.