Gevelisolatiesystemen

Geventileerd systeem

Aventi

Het geventileerde gevelsysteem met 1001 afwerkingsmogelijkheden!

WILLCO Aventi bestaat onder andere uit een pleisterdragende vezelcementplaat die wordt aangebracht op een houten draagstructuur. Dit geventileerde gevelsysteem kan toegepast worden bij een renovatie- of nieuwbouwproject, als voorhanggevel en/of als buitenplafond. Het gevelsysteem is uitermate geschikt als men twee geventileerde systemen wil combineren, eventueel met een verschillende afwerking zoals bakstenen of sidings in combinatie met een sierpleister. WILLCO Aventi kan eveneens een gepaste oplossing zijn voor moeilijke ondergronden.

opbouw_aventi_systeem2

Gipskartonplaat

Dampremmende folie

Dampdichte afbouwplaat

Isolatie

Afbouwplaat

WILLCO Aventi

WILLCO Uitvlakkingsmortel

WILLCO Glasvezel

WILLCO Uitvlakkingsmortel

WILLCO Voorstrijk

WILLCO Sierpleister

Welke gevelafwerking is er mogelijk?

Sierpleisters of crepi's zijn decoratieve afwerkingsmaterialen voor buitenmuren. U stopt er elke gevel mee in een fris jasje: nieuwbouw of renovatie. U kan kiezen tussen verschillende structuren: met een grote of kleine korrel, fijn of grof.

 

Naast het gamma sierpleisters heeft Willco Products ook gladde afwerkingen, steenstrippen of gevelverven.

Je gevel droog met het WILLCO Dakrandprofiel

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak.

De WILLCO Plint: plint én isolatie in één element

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om de letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat.