Gevelisolatiesystemen

Systeem met isolatie

Gallery1

Voor elk project het gepaste isolatiesysteem

Willco Products beschikt over acht kwalitatief hoogstaande gevelisolatiesystemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Elk Willco Isolatiesysteem kent nagenoeg dezelfde opbouw. Het grootste onderscheid tussen de verschillende soorten isolatiesystemen wordt gemaakt door de soort gevelisolatie.

IsolationLayers

Ondergrond

Verlijming: WILLCO Kleefmortel

Isolatieplaat: WILLCO Isolatieplaat

Wapeningslaag: Uitvlakken met WILLCO Uitvlakkingsmortel

Weefsel: Bewapenen met WILLCO Glasvezel

Hechtingslaag: WILLCO Voorstrijk

Eindlaag: WILLCO Sierpleister

Geen isolatiesysteem zonder componenten

Bij het plaatsen van een isolatiesysteem zijn de componenten die u daarvoor nodig heeft onmisbaar. Zo behoren pluggen, hoekprofielen, sokkelprofielen, kleefmortels, wapeningsweefsels, zwelband, profielen voor uitzettingsvoegen, enz. stuk voor stuk tot het gesloten isolatiesysteem. Om de beste kwaliteit te garanderen, is het uitermate belangrijk dat het hele isolatiesysteem opgebouwd wordt uit Willco Producten. Willco Products biedt daarom een compleet gamma componenten aan om een gevelisolatiesysteem correct te plaatsen.

De gevel droog met het WILLCO Dakrandprofiel

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak.

De WILLCO Plint: plint én isolatie in één element

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om de letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat.