Willco Products

Willco Care is de nieuwe gratis nazorgservice die klanten van 100% Willco Products projecten bijstaat met tips & tricks voor het blijvend genieten van hun gevel. Zo krijgt hun gevel 9 levens! Voor u als uitvoerder betekent dit een extra argument om voor u te kiezen.

 

U werkt niet enkel met de kwaliteitsvolle 100% Willco Products producten, maar biedt hen ook de garantie op een verzorgde gevel.

Hoe werkt Willco Care ?

Als u Willco Care mee opneemt in uw verkoopverhaal, hoeft u in feite niets meer te doen. Uw klant schrijft zich in, u bevestigt dat de werf is uitgevoerd volgens het 100% Willco Products principe en wij doen de rest! Op regelmatige basis sturen we e-mails, nieuwsbrieven met tips en tricks voor de klant, waarmee hij preventief zijn gevel fris en proper kan houden.

Willco Care zorgt ervoor dat je gevelpleister in topconditie blijft!

Mochten er zich toch kleine mankementjes voordoen in de gevel van uw klant, kan hij terecht bij de Willco Façade Coach voor een oplossing. Zo zijn we er onmiddellijk bij mocht er beginnende schade optreden en kunnen we ervoor zorgen dat dit snel opgelost is. Is er een interventie nodig van u, dan laten we u dat ook direct weten. Het voordeel voor u? Alleen maar tevreden klanten!

Wat is 100% Willco Products?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat een sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit.

Vraag uw promopakket aan

Laat uw bedrijfsnaam en e-mail achter, wij contacteren u!

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.