Willco Care is de nieuwe gratis nazorgservice die klanten van 100% Willco Products projecten bijstaat met tips & tricks voor het blijvend genieten van hun gevel. Zo krijgt hun gevel 9 levens! Voor u als uitvoerder betekent dit een extra argument om voor u te kiezen.

 

U werkt niet enkel met de kwaliteitsvolle 100% Willco Products producten, maar biedt hen ook de garantie op een verzorgde gevel.

Hoe werkt Willco Care ?

Als u Willco Care mee opneemt in uw verkoopverhaal, hoeft u in feite niets meer te doen. Uw klant schrijft zich in, u bevestigt dat de werf is uitgevoerd volgens het 100% Willco Products principe en wij doen de rest! Op regelmatige basis sturen we e-mails, nieuwsbrieven met tips en tricks voor de klant, waarmee hij preventief zijn gevel fris en proper kan houden.

Willco Care zorgt ervoor dat de gevelpleister in topconditie blijft!

Mochten er zich toch kleine mankementjes voordoen in de gevel van uw klant, kan hij terecht bij de Willco Façade Coach voor een oplossing. Zo zijn we er onmiddellijk bij mocht er beginnende schade optreden en kunnen we ervoor zorgen dat dit snel opgelost is. Is er een interventie nodig van u, dan laten we u dat ook direct weten. Het voordeel voor u? Alleen maar tevreden klanten!

Wat is 100% Willco Products?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat een sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit.

Vraag uw promopakket aan

Laat uw bedrijfsnaam en e-mail achter, wij contacteren u!

Extra service? Willco Care +!

Wilt u een extra service bieden aan uw klanten? Dan kunt met uw klant een Willco Care+ contract afsluiten. Dit is een (betalend) onderhoudscontract, waarbij uw bedrijf jaarlijks een controle uitvoert en eventuele interventies uitvoert aan vooraf bepaalde tarieven. Meer info steeds in direct overleg met uw Willco contactpersoon.

Ontdek al onze producten in het Willco Atelier

De Willco Toonzaal is omgedoopt tot een volwaardig atelier. Materiaal- en kleurkeuze staan meer dan ooit centraal. De meest populaire crepi stalen vormen de stevige basis van de nieuwe toonzaal, aangevuld met een ruime collectie steenstrippen uit het WILLCO Iso&Stripes gamma. Stalen met technische detailaansluitingen zijn onmisbaar in het gehele Willco verhaal. De nieuwe showroom staat ter beschikking van architecten, uitvoerders en jullie klanten. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij, en beantwoorden graag al uw vragen.