Willco Care +: de zorgeloze variant van
Willco Care

Uw klant kan de preventieve zorg en de aandacht voor zijn gevel ook overlaten aan u, zijn uitvoerder. Als u Willco Care + aanbiedt, gaat u jaarlijks langs voor een grondige inspectie. Met uw vakkennis en ervaring spot u als eerste eventuele aandachtspunten, zodat uw klant zonder zorgen van zijn gevel kan genieten.

 

De Willco Care + service is gelimiteerd in de tijd tot en met het 10e jaar na de oplevering en is een betalende dienst, bovenop de gratis aangeboden Willco Care formule, die Willco Products aanbiedt. De vergoeding verschilt naargelang het type woning, de tarieven verkrijgt uw klant via u. Als blijkt dat er na verloop van tijd ingrepen nodig zijn, maakt u een bijkomende offerte voor deze werken.

Wat is 100% Willco Products?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat ervoor zorgt dat je crepi en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit.

Ontdek al onze producten in het Willco Atelier

De Willco Toonzaal is omgedoopt tot een volwaardig atelier. Materiaal- en kleurkeuze staan meer dan ooit centraal. De meest populaire crepi stalen vormen de stevige basis van de nieuwe toonzaal, aangevuld met een ruime collectie steenstrippen uit het WILLCO Iso&Stripes gamma. Stalen met technische detailaansluitingen zijn onmisbaar in het gehele Willco verhaal. De nieuwe showroom staat ter beschikking van architecten, uitvoerders en jullie klanten. Onze medewerkers staan u met raad en daad bij, en beantwoorden graag al uw vragen.