100%
Willco
Products

Kies kwaliteit voor elke laag …
ook bij de gevelpleister die u plaatst

U, als uitvoerder, voelt de druk van de heuse prijzenslag die momenteel woedt op de markt? U hebt het moeilijk om op een correcte manier werven binnen te halen? U kent de verleiding om goedkopere, maar vaak minderwaardige gevelisolatiesystemen te gebruiken? Maar u geeft niet op én kiest voor een correcte en eerlijke aanpak, gebouwd op kwaliteit!

 

Wat is 100% Willco Products?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat je sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit.

10 jaar garantie

Groter isolatiecomfort

Langere levensduur van uw gevel

Wat zijn de voordelen voor u als 100% Willco Products uitvoerder?

Een streepje voor

100% Willco Products klanten genieten van de beste (prijs)voordelen. Afvalzakken (t.w.v. 11 euro) voor Willco Isolatieafval krijgt u gratis! Promomateriaal zoals brochures, stickers, online banners, T-shirts of werfzeilen liggen klaar voor gebruik. Verder wordt u ook als eerste uitgenodigd voor onze events. 100% Willco Products klanten hebben dus een streepje voor.

 

Extra visibiliteit

Wij belonen uw (ver)trouw(en) in Willco Products met waardevolle zichtbaarheid. Hoe? Door uw bedrijfsnaam te vermelden op de Willco Uitvoerderslijst. Zo ziet iedereen dat u voor een eerlijke, duurzame en betrouwbare service staat. En die reputatie is goud waard in de bouwsector. Gebruik Willco Products als springplank naar nieuwe werven en tevreden klanten.

 

Blijf uw concurrenten voor

Word 100% Willco Products uitvoerder en speel dit uit tijdens onderhandelingen over een potentiële werf. Met uw persoonlijk certificaat, weet de bouwheer meteen dat u een isolatie-expert bent. U biedt een volledig gesloten en hoogwaardig isolatiesysteem aan met kwalitatieve producten.

 

Extra vertrouwen voor bouwheer

Als 100 % Willco Products Uitvoerder gebruikt u alleen Willco Producten. Wij voeren voor u de controles en inspecties uit – via een bestelformulier. Dat geeft de bouwheer tegelijk een maximale gemoedsrust en het boost uw imago. Want u komt zelfverzekerd over: “Natuurlijk mogen experts op de werf komen controleren. Wij bieden u gegarandeerd de beste, volledig gesloten en precies geplaatste Willco Isolatiesystemen!”

 

Wist u dat ...

... een systeem voor buitengevelisolatie een hoogwaardig
en vooral een gesloten systeem is?

... een gesloten isolatiesysteem opgebouwd is met
producten van hetzelfde merk?

... alle materialen bij voorkeur van dezelfde kwaliteit moeten zijn om 100% efficiënt te zijn?

... mengen van materialen absoluut te vermijden is?

... Willco Products uw woning een productgarantie biedt van 10 jaar, met verzekering, bij een gesloten Willco-systeem?

... een gesloten isolatiesysteem van de buitengevel bijdraagt tot duurzaamheid, comfortniveau en levensduur van uw woning?

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel voor sierpleisters en buitengevelisolatiesystemen die veel langer meegaan. Maak er geen vreemde creatie van, maar kies voor een systeemopbouw met producten van hetzelfde merk en vooral dezelfde Willco Kwaliteit. U krijgt er het comfort, een langere levensduur, 10 jaar garantie én een tevreden klant voor in ruil. Kies voor een kwaliteitsvol en gesloten isolatiesysteem; kies voor 100% Willco Products.

Technische goedkeuringen

Een Technische Goedkeuring (ATG) is een beoordeling van de gebruiksgeschiktheid van een bouwproduct of een systeem voor een welbepaalde toepassing in de bouw. Een ATG bevestigt op basis van vastgelegde productprestaties de gebruiksgeschiktheid voor een toepassing en geeft plaatsings- of verwerkingsvoorschriften.