100% Willco Products | Willco Products

100% Willco products

Willco 100%

10 jaar
garantie

Groter
isolatiecomfort

Langere levensduur
van uw gevel

10 jaar
garantie

Groter
isolatiecomfort

Langere levensduur
van uw gevel

Het 100% WILLCO Products-label overtuigt uw opdrachtgevers: Haal meer werven binnen met úw productkwaliteitslabel!

U, als uitvoerder, voelt de druk van de heuse prijzenslag die momenteel woedt op de markt? U hebt het moeilijk om op een correcte manier werven binnen te halen? U kent de verleiding om goedkopere, maar vaak minderwaardige gevelisolatiesystemen te gebruiken? Maar u geeft niet op én kiest voor een correcte en eerlijke aanpak, gebouwd op kwaliteit!

Maak het uw opdrachtgevers meteen duidelijk dankzij uw 100% WILLCO Products-label, hét nagelnieuwe productkwaliteitslabel voor een gegarandeerd gesloten isolatiesysteem.

 

De voordelen in een notendop: 

Blijf uw concurrenten voor

Vraag nu uw 100% WILLCO Products-label aan uw vertegenwoordiger. Dan geven wij u een demonstratie en een persoonlijk certificaat. Speel het uit tijdens onderhandelingen over een potentiële werf: de bouwheer weet zo meteen dat u een isolatie-expert bent. U levert een volledig gesloten en hoogwaardig isolatiesysteem af. Dus … bouwheer tevreden, u content en wij blij. Iedereen wint in dit verhaal!

 

Extra vertrouwen voor bouwheer

Geef het initiatief aan de bouwheer. Laat hem een productkwaliteitslabel voor zijn project aanvragen. Als uitvoerder gebruikt u voor hem alleen WILLCO-producten. Wij voeren voor u de controles en inspecties uit – via een bestelformulier én op de werf. Dat geeft de bouwheer tegelijk een maximale gemoedsrust en het boost uw imago. Want u komt zelfverzekerd over: “Natuurlijk mogen experts op de werf komen controleren. Wij bieden u gegarandeerd de beste, volledig gesloten en precies geplaatste WILLCO-isolatiesystemen!”

 

Extra visibiliteit

Wij belonen uw (ver)trouw(en) in WILLCO Products met waardevolle zichtbaarheid. Hoe? Door uw bedrijfsnaam te vermelden op de WILLCO-uitvoerderslijst én -website. Zo ziet iedereen dat u voor een eerlijke, duurzame en betrouwbare service staat. En die reputatie is goud waard in de bouwsector. Gebruik WILLCO Products als springplank naar nieuwe werven en tevreden klanten.

 

Concreet:

 

Kroon

 

Het 100% WILLCO Products-label werkt in 2 richtingen:

  • Ofwel heeft u een persoonlijk productkwaliteitslabel voor uw bedrijf: door het 100% WILLCO Products-label aan te vragen, engageert u zich om elke werf enkel en alleen met kwalitatieve WILLCO-producten af te werken. Langs deze weg willen we onze trouwe klanten helpen en belonen.
  • Ofwel heeft u geen persoonlijk productkwaliteitslabel, maar kiest u per werf voor het label: de bouwheer vraagt voor zijn project een productkwaliteitslabel aan. U, als uitvoerder, wordt geacht om voor dat project enkel en alleen met WILLCO-producten te werken. Hierop zullen controles uitgevoerd worden, zowel via een bestelformulier als op de werf.
     

Met andere woorden u hoeft dus niet noodzakelijk een persoonlijk productkwaliteitslabel voor uw bedrijf aan te vragen. U kan ook simpelweg per werf met het 100% WILLCO products-label werken.