Gevelisolatiesystemen

Geventileerd systeem

Aventi

Het geventileerde gevelsysteem met 1001 afwerkingsmogelijkheden!

Het geventileerde gevelsysteem bestaat onder andere uit een pleisterdragende vezelcementplaat die wordt aangebracht op een houten draagstructuur. WILLCO Aventi kan worden toegepast bij een renovatie- of nieuwbouwproject, als voorhanggevel en/of als buitenplafond. Het gevelsysteem is uitermate geschikt als men twee geventileerde systemen wil combineren, eventueel met een verschillende afwerking zoals bakstenen of sidings in combinatie met een sierpleister. WILLCO Aventi kan eveneens een gepaste oplossing zijn voor moeilijke ondergronden.

 

Het Aventi-systeem is

  • brandveilig (niet-ontvlambaar, niet-brandverspreidend)
  • geluidsisolerend
  • bestendig tegen uiteenlopende temperaturen
  • waterbestendig (niet op daken of afhellende vlakken in buitentoepassingen gebruiken)
  • bestendig tegen vele levende organismen (schimmels, bacteriën, insecten, ongedierte, etc.)
  • bestendig tegen vele chemicaliën
  • milieuvriendelijk, en vrij van emissie van schadelijke gassen

opbouw_aventi_systeem2

Gipskartonplaat

Dampremmende folie

Dampdichte afbouwplaat

Isolatie

Afbouwplaat

WILLCO Aventi

WILLCO Uitvlakkingsmortel

WILLCO Glasvezel

WILLCO Uitvlakkingsmortel

WILLCO Voorstrijk

WILLCO Sierpleister

Welke gevelafwerking is er mogelijk?

Een sierpleister of crepi is een decoratief afwerkingsmateriaal voor buitenmuren. Je stopt er elke gevel mee in een fris jasje: nieuwbouw of renovatie. Maak jouw keuze tussen verschillende structuren: met een grote of kleine korrel, fijn of grof. Selecteer de nieuwe kleur van jouw gevel in crepi uit een waaier van populaire klassiekers en verrassende trendkleuren. Een frisse uitstraling verzekerd!

Je gevel droog met het WILLCO Dakrandprofiel.

Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang tussen dak en gevel. Via dit doordachte en super-efficiënte profiel zijn gevels merkelijk beter beschermd tegen allerhande vervuiling, omdat ze het plat dak volledig waterdicht doen aansluiten aan het gepleisterde gevelvlak.

De WILLCO Plint: plint én isolatie in één element

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om de letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.