WILLCO Plint

Een passende plint kiezen voor je gevel is vaak niet eenvoudig. Het komt erop aan om letterlijk en figuurlijk een goede basis te leggen om de ganse gevel mooi en efficiënt te maken.

 

Een mooie oplossing is de WILLCO Plint. Het is een element dat bestaat uit een decoratieve voorkant die al vastgemaakt is aan de achterliggende isolatieplaat. Dit maakt de plaatsing erg makkelijk. De naden sluiten overal goed aan en de uitvoering kan sneller gebeuren. Nog belangrijker is dat de plintzone van je gevel 100% vrij is van koudebruggen door de naadloze aansluiting. Als de WILLCO Plint wordt gebruikt is bovendien een startprofiel voor de gevelisolatie overbodig.

 

De WILLCO Plint is verkrijgbaar in verschillende maten met mogelijkheid om vaste binnen- en buitenhoeken te voorzien. De architecturale vrijheid van de WILLCO Plint is enorm.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze referenties op basis van de kleurgroep en structuur. Ontdek nog meer realisaties op onze Pinterest pagina.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.