Gevelisolatiesystemen

Gevelsysteem
met isolatie

Bij een gevelsysteem met isolatie worden de isolatieplaten tegen de buitenkant van de gevel gekleefd en afgewerkt met een sierpleister of steenstrippen. Niet enkel biedt dit systeem een uiterst mooi resultaat, maar jouw gevel wordt ook optimaal geïsoleerd.

Gevelsysteem
zonder isolatie

Hoeft jouw woning niet meer geïsoleerd te worden? Maar wens je toch een sierpleister of steenstrippen als afwerking? Dat kan! Een gevelsysteem zonder isolatie is hiervoor dé ideale oplossing.

Geventileerd
gevelsysteem

Bij een geventileerd gevelsysteem maakt men gebruik van een pleisterdragende vezelcementplaat die wordt aangebracht op een houten draagstructuur met isolatie. Het systeem wordt afgewerkt met een sierpleister of steenstrippen.

Geen idee welk gevelsysteem geschikt is voor jou?
Doe hier de isolatietest!

Nieuw: ProAttika Profiel

De nieuwste trend

Het WILLCO ProAttika® Profiel is een innovatief en revolutionair dakrandsysteem dat een grote meerwaarde biedt voor de minimalistische architectuur. Dit nieuwe dakrandprofiel kent een onzichtbare toepassing in combinatie met een Willco Buitengevelisolatiesysteem. Inderdaad, je leest het goed. Het WILLCO ProAttika® Profiel verdwijnt volledig na de verwerking!

Willco Atelier

Kies kleur in onze toonzaal

De juiste kleur kiezen is cruciaal voor de gewenste uitstraling van jouw gevel in crepi. In onze toonzaal in Nieuwerkerken presenteren wij jouw favoriete kleur in een waaier van tinten en dat op panelen van 2 m²! In het Willco Atelier staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren. Laat je inspireren door andere realisaties en door onze reuzegrote staalpanelen. Succes verzekerd!

Willco Iso&Stripes

Duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken.

Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren als renoveren van gevels. De doordachte combinatie van een isolatiesysteem en de afwerking met steenstrippen, verzekert een snelle plaatsing en een duurzaam resultaat. En vooral: een mooie, vertrouwde en efficiënt geïsoleerde gevel.

Premies & Subsidies

Hoeveel cm gevelisolatie heb je nodig om in aanmerking te komen voor een premie? Hoeveel bedraagt de Vlaamse premie voor muurisolatie aan de buitenkant? Op onze FAQ pagina vind je alle antwoorden.

 

Meer info vind je ook op: www.mijnverbouwpremie.be of www.xthermo.be/premiewijzer.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk hier onze referenties op basis van de kleurgroep en structuur. Ontdek nog meer realisaties op onze Pinterest pagina.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.