Het belang van een gesloten isolatiesysteem

Isolatie, dat kennen we ondertussen allemaal wel. Een isolatiesysteem? Dat zal daar wel bij aansluiten zeker? Een gesloten isolatiesysteem? Ok, nu zijn we je kwijt? Blijf nog even hangen, we leggen het je allemaal heel duidelijk uit!

 

Wat is een gesloten isolatiesysteem?

 

Laten we beginnen met uitleggen wat een gesloten isolatiesysteem is. Elk gevelsysteem bestaat uit een combinatie van verschillende lagen: een ondergrond, verlijming, isolatie, wapeningslaag, hechtingslaag en afwerkingslaag. De combinatie van die producten garandeert dat je gevel optimaal én duurzaam geïsoleerd is.

 

Tenminste, als je producten van hetzelfde merk gebruikt. De regelgeving rond bouwproducten schrijft voor dat een gevelisolatiesysteem gesloten moet zijn. Dat betekent dat de verschillende lagen van dat systeem met producten van hetzelfde merk opgebouwd moeten zijn. Een mix van producten zorgt namelijk voor een slecht resultaat met onvoorspelbare prestaties. 

 

100% Willco Products

 

Wanneer een gevelisolatiesysteem gesloten is, wordt de levensduur ervan verlengd. Bij ons heet dat gesloten systeem 100% Willco Products. Zo ben je zeker van een kwalitatief en hoogwaardig isolatiesysteem. Ga je dan ook nog eens voor een 100% Willco Products-uitvoerder, dan ben je helemaal zeker van een topresultaat!

 

Wist je dat alle Willco-producten uitvoerig getest werden en alle nodige Belgische en Europese goedkeuringen en certificaten behaalden? Willco Products is overigens ook helemaal Belgisch.

 

Kies levenslange kwaliteit voor je gevelpleister

Boek een afspraak in onze showroom, we maken je graag wegwijs in het gesloten isolatiesysteem en de mogelijkheden voor jouw gevel.

Deel dit bericht op

202206SM01_sluitjeisolatiesysteem_blog

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.