Ontdek de Willder app

Vind de ideale uitvoerder voor jouw gevelbekleding

De app maakt een connectie tussen een bouwheer die een Willco Gevelsysteem wil laten plaatsen en een uitvoerder die daarvoor de beste partij is. De bouwheer kan een uitvoerder uitkiezen, de uitvoerder kiest op zijn beurt de werven waarvoor hij het meest geschikt is om de werken uit te voeren.

Jouw voordeel?

Als bouwheer kies je maar 1 uitvoerder, dus kies je best op basis van wederzijdse interesse. Op die manier wordt de samenwerking top en het resultaat nog beter!

Hoe werkt de app?

Download de Willder app in de Play Store of App Store.

Alle 100% Willco Products uitvoerders vind je in de app. Elke uitvoerder die ervoor kiest om met 100% Willco Products te werken wordt opgelijst in de app.

Post je werf in de Willder app.
Vul alle gegevens van jouw werf in op de app. Ook architecten en algemene aannemers kunnen dit doen.

Kies snel en eenvoudig je favoriete uitvoerder. Jouw favoriete uitvoerder gevonden? Druk op het hartje!

Kiest de uitvoerder ook jouw werf? Dan is er een match!
De uitvoerder drukt ook op het hartje wanneer hij er zeker van is dat hij de meest geschikte partij is om jouw gevelpleister aan te brengen.

Willder brengt jullie samen. Is er een match tussen uitvoerder en bouwheer? Fantastisch! Dan wordt er een offerte opgemaakt. Wordt deze goedgekeurd, dan start de uitvoerder met de werken en geniet de bouwheer van een 100% Willco Products gevel.

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.