Crepi voor buitenmuur met 100% Willco Products

Crepi is en blijft een zeer geliefde manier om je gevel te bekleden. Je kiest zelf de looks, geniet van een lange levensduur én van het onderhoudsvriendelijke karakter. Waarom zou je niet gaan voor crepi, en al zeker als je buitenmuur geniet van de 100% Willco Products kwaliteit?!

 

Gevelrenovatie en nieuwbouw met crepi

 

Je gevel laten bepleisteren met crepi is een uitstekende oplossing als je gevel aan renovatie toe is. Je kan de gevelpleister namelijk perfect combineren met isolatie. Maar niet enkel renovatiewoningen zijn geschikt voor crepi op de buitenmuren. Ook imposante en minder grote nieuwbouwwoningen sieren het straatbeeld met hun gevelafwerking in crepi

 

Crepi onderhouden met Willco Care

 

Als je kiest voor een gevel uit 100% Willco Products, krijg je er Willco Care gratis bovenop. Je krijgt advies, onderhouds- en reinigingstips van onze Willco Façade Coach. We geven je hier al enkele tips mee. 

 

Plaatsen waar je gevel lokaal een vlek (vogelpoep, insectenresten of vlekken van opspattende modder…) vertoont, kunnen probleemloos worden behandeld met een lauw sopje op basis van een zachte zeep, een zachte borstel, gevolgd door een spoelbeurt. Hard schrobben is niet aan te raden. Reiniging van een groot gevelvlak doe je best met hogedruk (max. 50 bar!). Maar let op, respecteer voldoende afstand en gebruik geen vuilfrees maar een egale drukstraal. Extra tip: doe eerst een test op een minder opvallend geveldeel. Doe je liever beroep op een specialist die een gevelreiniging voor jou doet? Check onze Willder app en vind de juiste uitvoerder. 

 

Gekwalificeerde plaatser

 

Bij Willco Products bieden we een volledig gesloten en hoogwaardig isolatiesysteem dankzij 100% Willco Products. Ga op zoek naar een uitvoerder die dit kwaliteitslabel draagt en verzeker je ervan dat je gevel langer meegaat, een groter isolatiecomfort biedt en waarbij je bovendien 10 jaar garantie geniet. Die uitvoerders zijn uiterst gekwalificeerde plaatsers. Zo ben je er zeker van dat je gevelpleister perfect aangebracht wordt. 

 

Op zoek naar een partner die je bijstaat bij de keuze van structuur en kleur van je crepi? 

Contacteer ons, een medewerker helpt je graag verder bij de keuze van je gevelafwerking en gevelisolatiesysteem!

 

Deel dit bericht op

Willco_202108ADVF01_crepibuitenmuur

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.