Willco Products, al meer dan 50 jaar de referentie in gevelisolatiesystemen

Bij bouw- en renovatieprojecten draait alles om het maken van weloverwogen keuzes. Je moet beslissingen nemen over de stijl, het juiste materiaal, de kleuren en tal van andere aspecten. Een van de cruciale beslissingen: wat doe je met je gevel? Die keuze bepaalt niet alleen het uiterlijk, maar ook de duurzaamheid en het onderhoud van je woning. En net over de afwerking van die buitenmuren weten we alles bij Willco Products.

 

 

1ste Belgische fabrikant

 

Met meer dan 50 jaar ervaring en 3 generaties aan vakkennis staat Willco Products bekend als de eerste Belgische fabrikant van sierpleisters. Als pionier in België hebben we onze eigen systemen voor sierpleisters en gevelisolatie ontwikkeld. Al onze systemen zijn getest en goedgekeurd. Bovendien beschikken we over de nodige Belgische (ATG) en Europese (ETA) attesten. Daardoor blinken we uit in kwaliteit én in service.

 

 

ETICS, een gesloten buitengevelisolatiesysteem

 

Bij Willco Products leveren we niet enkel de sierpleister, we stellen een compleet systeem samen waarbij je gehele huis in principe ingepakt wordt. De eerste laag op de gevel bestaat uit isolatie, de laatste uit crepi.

 

Het ETICS-systeem is niet enkel geschikt voor nieuwbouw, maar leent zich ook uitstekend voor renovaties doordat het makkelijk aan te brengen is op bestaande gevels, vaak zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden. 

 

 

100% Willco Products

 

Bij Willco Products werken we met zelfstandige uitvoerders. Zij krijgen het 100% Willco Products label toegekend omdat ze voor elke laag van je gevelisolatiesysteem enkel en alleen Willco-producten gebruiken. Dat zorgt voor een duurzamer resultaat, met een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden. Zoek hier je 100% Willco Uitvoerder.

Deel dit bericht op

202403_Blog2

Welkom in het Willco Atelier

 

Ben je nog niet geheel bekend met de voordelen van sierpleister en gevelisolatie? Geen zorg als je nog niet alles weet, want daar dient ons Willco Atelier voor! Kom langs in Nieuwerkerken bij Aalst of in Ciney.

 

180 m2 afwerkingsmaterialen

180 m2 aan afwerkingsmaterialen staan voor je klaar in het atelier. Verschillende texturen en kleuren kan je op levensgrote stalen bekijken en ook gerust eens aanraken.

 

Deskundig en persoonlijk advies

Vragen? Stel ze gerust allemaal aan onze experten. Ze delen graag hun kennis over crepi, de verschillende technieken en kleuropties, en ze kunnen je begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw woning.

 

Geheel vrijblijvend

Een van de beste aspecten van het Willco Atelier is dat je hier welkom bent zonder enige aankoopverplichting. Hier geven we je alles wat je nodig hebt om een geïnformeerde beslissing te kunnen nemen voor je project.

 

Wil je alles te weten komen over sierpleister, gevelisolatie en Willco Products?

Maak een afspraak en kom langs in ons Willco Atelier!

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.