Welkom in het Willco Atelier: alles wat je moet weten over buitengevelisolatie en crepi

Bij bouw- en renovatieprojecten draait alles om keuzes maken. Je moet nadenken over de stijl, het juiste materiaal, de kleuren en nog veel meer. Een van die cruciale keuzes is de gevel van je huis. Het bepaalt niet alleen de looks, maar ook de duurzaamheid en het onderhoud van je woning. En net over de afwerking van die buitenmuren weten ze alles in het Willco Atelier. Stap binnen en ontdek alles wat je moet weten over crepi.

 

Twijfel je tussen gevelsteen en crepi? Ben je niet geheel bekend met de voordelen van sierpleister? Wist je trouwens dat crepi gepaard gaat met buitengevelisolatie? Twee in één dus! Geen zorg als je nog niet alles weet, want daar dient het Willco Atelier voor!

 

Het Willco Atelier is als een ontdekkingstocht voor bouwheren en architecten. Het is een plek waar je inspiratie kunt opdoen en alles te weten kunt komen over crepi, en over de combinatie van sierpleister en isolatie.

 

Wat kan je verwachten in het Willco Atelier?

 

180 m2 afwerkingsmaterialen

180 m2 aan afwerkingsmaterialen staan voor je klaar in het atelier. Verschillende texturen en kleuren kan je op levensgrote stalen bekijken en ook gerust eens aanraken.

 

Deskundig en persoonlijk advies

Vragen? Stel ze gerust allemaal aan onze experten. Ze delen graag hun kennis over crepi, de verschillende technieken en kleuropties, en ze kunnen je begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw woning.

 

Geheel vrijblijvend

Een van de beste aspecten van het Willco Atelier is dat je hier welkom bent zonder enige aankoopverplichting. Hier geven we je alles wat je nodig hebt om een geïnformeerde beslissing te kunnen nemen voor je project.

 

Deel dit bericht op

Willco_20230922_willcoatelier_Blog

Waarom kiezen voor crepi?

 

Waarom zou je kiezen voor crepi als afwerking voor je gevel? We lichten al een tipje van de sluier op!

 

Tijdloze looks

Crepi biedt een breed scala aan afwerkingen en kleuren, waardoor je de uitstraling van je huis kunt aanpassen aan je eigen smaak.

 

Isolatie en energie-efficiëntie

Buitengevelisolatie met crepi, dat resulteert in een lagere energierekening en een comfortabeler binnenklimaat. Ideaal in deze tijden.

 

Onderhoudsgemak

Bij Willco Products werken we met zelfstandige 100% Willco Products uitvoerders. Dat wil zeggen dat ze voor elke laag van je gevel dezelfde Willco-producten gebruiken. Dat zorgt voor een duurzamer resultaat, met een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden.

 

 

Kom langs en ontdek het zelf Met Willco Atelier nodigt je uit om de wereld van crepi te verkennen en alle mogelijkheden te ontdekken die het te bieden heeft. Of je nu een huiseigenaar, architect of aannemer bent, hier vind je de inspiratie en expertise die je nodig hebt om jouw project naar jouw smaak af te werken.

 

Kom langs in het Willco Atelier en ontdek hoe crepi een meerwaarde kan zijn voor jouw huis.

 

Boek hier vrijblijvend je afspraak.

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.