Wat kost gevelrenovatie?

De prijs van bouwmaterialen rijst de pan uit. Wereldwijd heersen tekorten. Maar hoe zit het met de kostprijs om je gevel te renoveren? En wat met wachttijden? 

 

Wat kost crepi?

 

De prijs van een gevelrenovatie met crepi hangt af van een aantal factoren. De oppervlakte van de te bekleden gevel, het aantal hoeken en schuine zijden, alsook de bereikbaarheid voor de uitvoerder. Ook de dikte van de isolatielaag en de gewenste afwerking spelen een rol. 

 

De prijs van crepi zonder isolatie verschilt dankzij de premie niet zoveel met crepi met isolatie, maar de keuze voor een duurzame gevel laat je best niet enkel afhangen van de prijs. Als je je gevel enkel voorziet van crepi terwijl je weet dat de isolatiewaarde nihil is, zal je na verloop van tijd toch voor problemen komen te staan. 

 

Je vraagt je dus beter niet af hoeveel crepi kost, maar wél wat het je opbrengt

  • Hoog isolerend en decoratief

  • Aangename binnentemperatuur, tijdens de zomer én de winter

  • Lagere energiekosten, want je hoeft minder te stoken

  • Langere levensduur van je gevel

  • De waarde van je woning stijgt dankzij een mooie, geïsoleerde gevel

Een indicatie over de prijs van crepi?

 

Wil je je gevel opfrissen met crepi? Of wil je ook je gevel isoleren? Een van onze medewerkers helpt je om een gegronde keuze te maken. De gespecialiseerde 100% Willco uitvoerders maken een offerte op. Zo heb je een volledig zicht op de mogelijkheden én op de prijs van crepi met of zonder isolatie. Zoek een geschikte uitvoerder op onze Willder-app.

 

Hou ook rekening met de isolatiepremies van de overheid. Meer weten? Check het advies van onze gevelexpert. 

 

Moet je lang wachten op je nieuwe gevel in crepi?

Als jullie plannen om te renoveren en te isoleren met crepi is het momenteel noodzakelijk om alles goed te plannen. Begin op tijd met de zoektocht naar een geschikte uitvoerder.

 

Vind een uitvoerder in je buurt

 

Wist je dat je via de Willder app makkelijk een uitvoerder kan vinden? Heb je liever eerst advies? We staan je graag bij!

 

Deel dit bericht op

202112Blog01_hoeveelbrengtgevelrenovatieop

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.