Isoleren, isoleren, wie zijn best doet zal reNUveren

Slim renoveren blijft een hot topic. Je hebt vast de radiospots over reNUveren al gehoord. Maar wat is slim verbouwen nu precies? En welke steunmaatregelen biedt de overheid je concreet? Onze experten staan je graag te woord. 

 

Wat is slim verbouwen voor jullie?

 

“Een huis renoveren is niet iets waar je zomaar aan begint. Ga je voor een volledige structurele renovatie en welke problemen pak je eerst aan? Vanuit ons oogpunt komt de gevel aan de beurt nadat je dak en de ramen zijn aangepakt. Thermische gevelisolatie maakt wonen namelijk zoveel aangenamer én is op lange termijn een zeer slimme keuze.”

 

Hoe begin je aan die gevelrenovatie?

 

“Eerst moet je beslissen welke look je aan je gevel wilt geven: sierpleister, gladpleister of steenstrippen bijvoorbeeld. Als je voor een combinatie gaat, dan is crepi met isolatie een aanrader. Bij Willco Products vind je buitengevelisolatiesystemen met bepleistering. Dat wil zeggen dat je je gevel niet enkel voorziet van isolatie maar ook afwerkt met sierpleister of crepi. Een functionele én esthetische oplossing dus. De finale stap, en vaak ook de leukste? Je favoriete kleur kiezen voor je crepi!”

 

Hoe zit het met de kostprijs van een gevelrenovatie?

 

“Uiteraard is budget ook een belangrijke factor. Maar net daarom riep de overheid een extra renovatiepremie in het leven. Begin 2021 kon je al rekenen op een verdubbeling van de isolatiepremie. Daarbovenop keurde de Vlaamse Overheid goed dat je tot 60.000 euro kan lenen, volledig renteloos. Dat is wat we verstaan onder reNUveren. Twijfel je al een tijdje om je gevel te renoveren? Dan is het nu écht wel het moment.” 

 

Waarom moeten renoveerders kiezen voor Willco Products?

 

“De kwaliteit van crepi zit bij Willco Products op topniveau. Alle componenten werden geperfectioneerd om zo duurzaam mogelijk te zijn. Je geniet van een langere levensduur van je gevel, optimaal binnencomfort en 10 jaar garantie. Maar dan moet je wel voor een gevel kiezen die volledig uit 100% Willco Products bestaat. Elke laag van je gevelisolatiesysteem wordt dan uitgevoerd met een product van Willco Products.”

 

Onlangs lanceerde Willco Products Willco Care, wat houdt dat precies in?

 

Een gevel renoveren is een doordachte investering, één waar je als eigenaar uiteraard veel waarde aan hecht. En wij willen er alles aan doen om die investering zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom lanceerden we een speciaal initiatief: Willco Care, 9 levens voor je gevelpleister. Met deze nazorg service willen we eigenaars van een 100% Willco Products-gevel ondersteunen met onderhoudstips. Heb je zelf vragen, dan kan je die aan de Willco Façade Coach stellen.”

 

Hoe kunnen geïnteresseerden een afspraak maken?

 

“Dat kan gemakkelijk via onze online afsprakenmodule. Onze medewerkers ontvangen hen met open armen en een big smile in onze showroom, waar ze je alle informatie geven die je nodig hebt om een gegronde keuze te maken.”

 

Heb jij al een 100% Willco Products-gevel? 

Schrijf je in voor de newsletter en word lid van de Willco Care community, zo krijg je regelmatig tips om jarenlang van je gevel te genieten met een minimale inspanning.

 

Deel dit bericht op

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.