Isoleer je gevel aan de buitenzijde bij nieuwbouw

Gevelisolatie komt vaak ter sprake bij renovatie van een bestaande woning. Maar ook bij nieuwbouw is het een hot topic. Alsmaar meer mensen kiezen voor crepi. Het is een trend die al jaren in opmars is en het goed blijft doen. En waarom ook niet? Het grote voordeel van een gevelafwerking met crepi is dat je gemakkelijk de combinatie kan maken met isolatie.

 

De kwaliteit van crepi zit bij Willco Products op topniveau. Alle componenten werden geperfectioneerd om zo duurzaam mogelijk te zijn. Je geniet van een langere levensduur van je gevel, optimaal binnencomfort en 10 jaar garantie. Maar dan moet je wel voor een gevel kiezen die volledig uit 100% Willco Products bestaat. Elke laag van je gevelisolatiesysteem wordt dan uitgevoerd met een product van Willco Products. 

 

Bij een gevelafwerking met crepi kan je gemakkelijk de combinatie maken met isolatie. In plaats van isolatie in de spouw, worden isolatieplaten tegen de gevel gekleefd om die erna af te werken met een laag crepi. In een kleur en structuur naar keuze trouwens. 

 

Er bestaan verschillende types isolatie voor je nieuwbouwgevel. Bespreek de mogelijkheden met je architect of met één van onze medewerkers. 

 

Maak je keuze uit onze types isolatie:

  • Grijze Neopor isolatie: De Neopor polystyreen isolatie heeft een hoge thermische isolatiewaarde van 0,032 W/m.K. Met deze isolatieplaten verkrijg je een betere akoestische isolatie. In de winter blijft het binnenshuis lekker warm, in de zomer wordt de warmte buitengehouden.

  • Minerale wol isolatie: Deze isolatie is geheel brandvrij! Dankzij de loodrechte wolstructuur in de bekleding van de plaat heeft deze isolatieplaat een hoge scheurbestendigheid. Hierdoor kunnen ze ook bevestigd worden op gebogen wanden.

  • Houtvezelisolatie: Deze houtvezelplaat heeft een heel hoge dampdoorlaatbaarheid en is zeer geschikt voor hout(skelet)bouw en renovatie. Je geniet van een betere akoestische isolatie die omgevingslawaai tot een minimum reduceert. Bovendien draagt het systeem bij tot een koele woonomgeving in de zomer dankzij de uiterst hoge warmte-opslag van de natuurlijke houtvezels.

 

Wil je meer informatie? Mail of bel ons. Een medewerker helpt je graag verder bij de keuze van je gevelafwerking en gevelisolatiesysteem!

Deel dit bericht op

Willco_202104Blog_4

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.