Hoe renoveer je je gevel?

Ons Belgisch klimaat is allesbehalve lief voor je gevel. Jarenlange blootstelling aan regen, wind en felle zon stellen een gevel op de proef. Ziet je gevel er niet meer zo fris uit? Dan zijn er enkele opknapwerkjes die je kunt uitvoeren. Voldoen die niet? Dan is er nog gevelrenovatie! Meer weten? Lees verder! 

 

Gevelreiniging

Een klassieke gevelreiniging van een bakstenen gevel is een optie, maar het verbetert de isolatiewaarde van je gevel niet. Een gevelrenovatie met een nieuwe gevelbekleding doet dit wel.

 

Gevelrenovatie met nieuwe gevelbekleding

Zie je gevelreiniging niet zitten? Of ben je eigenlijk uitgekeken op je huidige buitengevel? Wil je de muren isoleren langs buiten voor een betere bescherming van je gevel én een aangenamer binnenklimaat? Dan renoveer je best je gevel met nieuwe gevelbekleding zoals steenstrippen of crepi. 

 

Gevelrenovatie met steenstrippen

Steenstrippen zijn dunne stroken baksteen op isolatie met de looks van traditioneel metselwerk aan de buitenkant. Dankzij deze gevelrenovatie met na-isolatie geniet je van optimale thermische prestaties. Het WILLCO Iso & Stripes is zo’n inventief isolatiesysteem. Je hebt de keuze uit steenstrippen of betonsteenstrippen.

 

De ‘gewone’ steenstrippen worden gezaagd uit volle gevelstenen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, blijven lang mooi, zijn stootvast en hebben een lange levensduur. Een betonsteenstrip is een extra lange gevelsteen met de voordelen van beton en de looks van natuursteen.

 

Gevel renoveren met crepi

Crepi of gevelbepleistering creëert een egale en strakke look voor je gevel. Jouw woning krijgt onmiddellijk een hedendaagse en zelfs nieuwe indruk. Sierpleister of crepi is perfect te combineren met buitenisolatie. Zo bereik je dubbel voordeel: een nieuwe gevel plus een aangenamer binnenklimaat met lagere energiefactuur.

 

Bij Willco Products helpen we je graag naar het juiste buitengevelisolatiesysteem met crepi. Wist je trouwens dat je dit jaar van een verdubbelde isolatiepremie geniet? We vertelden je er al over in onze vorige blog. Lees hier verder. 

 

Ben je al een tijdje aan het overwegen om je buitengevel te isoleren? Dan is nu het ideale moment. Maak een afspraak in onze showroom, een medewerker helpt je graag verder bij je gevelrenovatie!

Deel dit bericht op

Willco_202103_SMF01_Crepi_blog

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.