Welke gevelafwerking kies je bij nieuwbouw?

Start je binnenkort met bouwen? Heb je al een keuze gemaakt over je afwerking? Ga je voor metselwerk of heb je het toch meer voor crepi? De afwerking van je nieuwbouwgevel hangt af van je smaak. Maar vergeet ook zeker niet de alsmaar strenger wordende EPB-eisen in het oog te houden. De eerste stap om aan die voorwaarden te voldoen, is isolatie. Wanneer je gevelafwerking kiest, ga je dus maar beter na hoe je die van isolatie kan voorzien. 

 

Gevelsysteem met isolatie

Fan van crepi? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Bij Willco Products bieden we namelijk isolatie met crepi. Dat noemen we een gevelisolatiesysteem. Bij Willco Products hebben we een gevelopbouw die volledig bestaat uit producten van ons eigen merk. Dat zorgt ervoor dat elke laag van je gevel uit dezelfde topkwaliteit bestaat. Enkel op die manier kunnen we garanderen dat je gevel goed geïsoleerd is, ademt en langer proper blijft. 

 

Eerst worden isolatieplaten tegen de ruwbouwgevel gekleefd. Die isolatie wordt verstevigd met een wapenings- en uitvlakkingslaag. Als laatste komt de afwerking: een decoratieve sierpleister, ook crepi genoemd. Deze eindlaag in crepi bestaat uit een kleur en korrel die je zelf kiest. Bij Willco Products beschikken we over meer dan 2.000 kleuren. Je vindt dus absoluut een kleur naar jouw smaak.

 

Kies kwaliteit voor elke laag van je gevel

De voordelen van een gevelisolatiesysteem? Je houdt de warmte binnen en de koude buiten. Je creëert een aangename temperatuur in huis. Geen oververhitting meer in de zomer, en al zeker geen kou lijden in de winter. Je bespaart dus enorm op stookkosten

 

10 jaar garantie op gevel in crepi

Wist je dat Willco Products een volledig gesloten en hoogwaardig isolatiesysteem biedt dankzij 100% Willco Products? Ga op zoek naar een uitvoerder die dit kwaliteitslabel draagt en verzeker je ervan dat je gevel langer meegaat, een groter isolatiecomfort biedt en waarbij je bovendien 10 jaar garantie geniet. Via onze Willder app vind je de perfecte uitvoerder voor jouw gevel.

 

Heb je vragen? Stuur ons een mailtje of bel ons. Een medewerker helpt je graag verder bij de keuze van je gevelafwerking en gevelisolatiesysteem!

Deel dit bericht op

Willco_202104Blog_3

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.