Aan de slimme verbouwers: Vlaanderen voorziet extra renovatiebudget!

Begin dit jaar mochten we nog een verdubbeling van de isolatiepremie aankondigen! Slimme verbouwers genieten vandaag van 30 €/m² ipv 15€/m² voor een buitengevelisolatiesysteem. Nu doet de Vlaamse overheid er nog een extra schepje bovenop en maakt nog meer budget vrij! Bedoeling is om een versnelling hoger te schakelen in het bouwen en verbouwen van energiezuinige woningen in Vlaanderen.

 

Met andere woorden, het is nu het moment om te renoveren, of beter reNUveren. Wie vanaf dit jaar eigenaar wordt van een woning kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie. Dat is uitstekend nieuws voor verbouwers die willen investeren in de prestaties en de looks van hun gevel. Naast een aanzienlijk lager energieverbruik is het wonen in een huis met thermische gevelisolatie erg aangenaam. Behaaglijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Het oog wil ook wat: de gevels van uw verbouwde woning zien er uit als nieuw. Tal van afwerkingsmogelijkheden -met sierpleister als meest populaire- maken van uw woning het juweeltje van de straat.

 

Daarbovenop kan iedereen een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen om uw woning met een slechte energieprestatie op te lappen. Niet niks hé!

 

Check alle voordelen en voorwaarden op www.energiesparen.be/renuveer.

Deel dit bericht op

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.