Je woning na-isoleren is de beste investering

Na-isoleren is kostenbesparend

Een bestaande woning kan op verschillende manieren nageïsoleerd worden. Een eerste mogelijkheid is isoleren langs de binnenzijde van de woning. Daarnaast kan isolatie ook via de spouw ingespoten worden. Een andere optie is langs de buitenzijde isoleren. Volgens het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) is dit nog steeds de meest aangewezen oplossing. De grootste reden daarvoor is dat je geen bewoonbare oppervlakte verliest. Bovendien is dit de meest kostenbesparende vorm van na-isoleren. Bijkomende voordelen zijn een verlaagde energiefactuur en een verminderde CO2-uitstoot.

 

Na-isoleren is een nieuwe look creëren

Na-isoleren aan de buitenzijde van je woning is niet enkel functioneel een uitstekende beslissing, ook voor de looks van je gevel kan isolatie een serieuze upgrade betekenen. Wanneer je kiest voor een Willco Buitengevelisolatiesysteem wordt deze namelijk afgewerkt met crepi of (beton)steenstrippen. Je gevel krijgt een compleet ander uitzicht, waardoor het lijkt alsof je een hele nieuwe woning hebt.

 

 

Nog enkele voordelen van na-isoleren van je buitengevel op een rij:

 

·       Minder warmteverlies

Een eerste merkbaar verschil bij na-isoleren is de temperatuur in huis. Dankzij buitengevelisolatie hou je de warmte langer binnen in de winter. Dat zie je aan de thermostaat en hoeveel minder je moet stoken om het aangenaam warm te houden. In de zomer hou je dan de meeste hitte tegen.

 

·       Een lagere energiefactuur

Een direct gevolg van minder te hoeven stoken, is uiteraard een lagere energiefactuur.

 

·       Subsidies en premies

Er worden wel degelijk premies en subsidies uitgekeerd voor na-isolatie. Wist je dat Vlaanderen zijn isolatiepremie verdubbeld heeft?

·       Behoud van woonoppervlakte

Wanneer je aan de binnenzijde isoleert, dreig je een aanzienlijk stuk van je woonoppervlakte te verliezen. Als je isoleert aan de buitenkant, dan voorkom je dit volledig. Je behoudt dus je woonruimte.

 

De dag van vandaag biedt na-isoleren langs de buitenzijde, de meeste voordelen voor je gezin, je woning en je portemonnee! Kies voor kwaliteit en ga voor 100% Willco Products!

 

Welk isolatiesysteem past bij jouw gevel? Doe nu de test!

 

Weet je al welk buitengevelisolatiesysteem je wilt? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, zij helpen je graag verder!

 

Deel dit bericht op

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.