Goed nieuws voor slimme verbouwers: Vlaanderen verdubbelt premie!

Volgens de Vlaamse langetermijnrenovatiestrategie moeten bestaande woningen tegen 2050 vergelijkbare energieprestaties leveren als nieuwbouwwoningen vergund in 2015. In de praktijk komt dit overeen met energielabel A, gelijkgesteld met EPC kengetal 100.

 

De basispremie voor “muurisolatie aan de buitenkant” verdubbelt van 15 naar 30 euro per m²!*

 

Dat is uitstekend nieuws voor verbouwers die willen investeren in de prestaties en de looks van hun gevel. Naast een aanzienlijk lager energieverbruik is het wonen in een huis met thermische gevelisolatie erg aangenaam. Behaaglijk warm in de winter en lekker koel in de zomer. Buitenmuurisolatie is duurder dan spouwmuurisolatie en isolatie aangebracht langs de binnenzijde van buitenmuren, maar is wel de meest aanbevolen manier om uw muren voldoende te isoleren.

 

Meer info vindt u hier: www.willcoproducts.be/premies

 

*vanaf 1 januari 2021 voor woningen gelegen in het Vlaams Gewest. De premies worden uitgekeerd door de netbeheerders. Met een systeem met WILLCO Neopor Isolatieplaat 032 van 100 mm dikte bereikt u de minimaal vereiste R-waarde van 3,00 m².K/W. In Vlaanderen is de gemiddelde dikte van een renovatie ca. 14 cm.

Deel dit bericht op

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.