Gevelisolatie verlaagt koffieconsumptie aanzienlijk

Een lekker warm koffietje ’s ochtends … Heerlijk! Tenzij het natuurlijk is om te bekomen van alweer een ijskoude nacht. Hoewel de winter nog niet officieel begonnen is, koelt het ’s nachts toch goed af. De koude voel je bijna letterlijk door de muren waaien. Teken dat je muren toch niet zo goed geïsoleerd zijn. 

 

Isoleren is belangrijk. Enorm belangrijk. Dat heb je ondertussen wel begrepen uit de vele berichtgeving van de overheid uit. Maar wat zijn de voordelen nu precies van een goed geïsoleerde gevel? 

 

Wat gebeurt er als je je gevel isoleert met ETICS?

 

  • Het isolatiesysteem houdt de koude buiten. Zo behouden je binnenmuren een constante temperatuur en stijgt het comfortgevoel in je woning. 

  • Door de constante temperatuur heb je niet langer het gevoel dat ‘het tocht’ binnen. Zelfs als je je thermostaat een graadje lager zet, blijft het even comfortabel in je woning.

  • Je verbruikt zo tot wel 30% minder energie (raadpleeg alle tips op energiesparen.be).

  • Het isolatiesysteem houdt je woning droog, zo blijft ze in topconditie.

  • Je hebt geen koudebruggen, dus condens op je binnenmuren is verleden tijd.

  • Omdat de isolatie langs de buitenkant wordt aangebracht, verlies je binnen geen ruimte

  • Het e-peil van je woning verbetert. Kopers of huurders vinden dit belangrijk! Hoe dikker de isolatie, hoe minder energieverbruik. Over-isoleren bestaat niet!

  • Je gevels zien er weer als nieuw uit. Dit verhoogt de waarde van je woning. Bij verkoop stijgt de waarde van je woning doorgaans meer dan wat je uitgeeft aan je isolatiesysteem.

 

Dus: verminder je je aantal kopjes koffie per dag liever? Dan is je gevel isoleren de boodschap! Maak een afspraak in ons Willco Atelier en ontdek alle mogelijkheden. 

 

Deel dit bericht op

202210_SM01_koffieconsumptie_blog

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.