Boek nu een afspraak online voor de WILLCO Toonzaal!

De juiste kleur kiezen is cruciaal voor de gewenste uitstraling van uw gevel. Vanaf nu kan u een online afspraak boeken via de Willco Products website: www.willcoproducts.be/nl/consumenten/afspraak. Welk systeem wordt er toegepast? Wie gaat de gevelwerken uitvoeren? Wie is de architect? Dit zijn enkele vragen die we stellen om uw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden.

 

Maar wat vindt u nu precies in de WILLCO Toonzaal?
Met behulp van onze reuzegrote, levensechte kleurstalen kan u de kleur en het materiaal van afwerking van uw project komen kiezen, indien gewenst met professioneel kleuradvies. Naast de meest populaire klassieke tinten en de nieuwste trendkleuren, presenteren wij ook decoratieve pleisterafwerkingen, diverse steenstrippen en keramische afwerkingen. Kiezen wordt kinderspel!

 

Kom gerust langs in de WILLCO Toonzaal, wij helpen u graag bij uw keuze van de juiste kleur of afwerking! Online afspraken maken, het kan vanaf nu!

 

Boek nu een afspraak!

 

Vragen?

Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie! 

Deel dit bericht op

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.