Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. De combinatie van die twee problemen, brengt ons tot één duurzame oplossing: je gevel isoleren is momenteel de verstandigste piste.

 

In België zijn de meeste huizen wel voorzien van dakisolatie en dubbel glas. Maar de gevel wordt nog al te vaak vergeten. Een doorsnee gevel laat zo’n 25 tot zelfs 40% van de energie verloren gaan. Als je je gevel aan de buitenkant (extra) laat isoleren, dan win je met andere woorden energie. 

 

Je gevel isoleren biedt je in se drie voordelen:

 

  1. Je moet minder stoken én je behoudt een aangenamere temperatuur in huis.

  2. Als je gevel een nieuwe look nodig heeft, dan kan je dankzij isolatie én crepi je gevel een upgrade geven.

  3. Het is ook een duurzame investering voor later: je huis ziet er als nieuw uit én is geïsoleerd, waardoor de verkoopwaarde van je woning stijgt.

 

Zoek je een rendabele investering?

 

Één die meer opbrengt dan je spaarboekje? Zoek het niet te ver. Investeer in je eigen woning, en zorg dat je minder energie moet verbruiken. Nog een extra reden nodig om je gevelisolatie niet langer uit te stellen? Van de Vlaamse Overheid ontvang je een renovatiepremie van € 30/m²

 

En als dit nog niet genoeg was, stijgt de waarde van je woning enorm dankzij een ETICS-systeem. In de meeste gevallen overstijgt die meerwaarde zelfs de renovatiekost. 

 

Klaar om duurzaam te investeren?

 

Benieuwd hoeveel jouw investering zal bedragen en op welke tussenkomst van de overheid je specifiek kan rekenen? Contacteer Willco Products, we bekijken samen de beste oplossing!

 

Deel dit bericht op

202111Blog01_isoleren – 1

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.