Welk type gevelsysteem past bij jou?

Gevelsysteem met isolatie

Lopen je energiekosten de laatste tijd hoog op? Is je gevel totaal niet goed geïsoleerd? Dan is dat de grootste oorzaak van je warmteverlies. Met een gevelisolatiesysteem hou je de warmte binnen en de koude buiten. De opbouw van ons isolatiesysteem bestaat voor 100% uit Willco Products. Dat zorgt ervoor dat elke laag van je gevel uit dezelfde topkwaliteit bestaat. De eindlaag is crepi, in een kleur en korrel die je zelf kiest. Bij Willco Products beschikken we over meer dan 2.000 kleuren. Of ben je meer fan van steenstrippen. Dat kan ook als afwerking.

 

Cementering

Ben je eerder op zoek naar een esthetische oplossing, omdat je buitengevel al goed geïsoleerd is? Dan raden we cementering van je gevel aan. Ook hier is de ondergrond van groot belang. Wanneer de verschillende lagen niet goed op elkaar aansluiten, kan dat oneffenheden in je sierpleister veroorzaken. Ga ook hier voor een gevel die uit 100% Willco Products bestaat. Maak je keuze uit een fijne of grove korrel, klein of groot.

 

Aventi-systeem

Dit geventileerde gevelsysteem met crepi is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit gevelsysteem leent zich uitstekend bij een combinatie van twee geventileerde systemen of bij moeilijke ondergronden. Werk je gevel nadien af met een crepi in een kleur naar keuze. Het Aventi-systeem is geluidsisolerend, bestand tegen water en schimmels.

 

Ben je er nog niet helemaal uit welk gevelsysteem je nodig hebt? Doe hier de test en maak erna een afspraak met een van onze adviseurs, zij helpen je graag verder!

Deel dit bericht op

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.