Dé oplossing voor de stijgende energiekosten? Isoleren!

Als je ook maar een beetje de media volgt of recent je voorschotfactuur bekeken hebt, dan maak je je enorm zorgen over de op hol geslagen energieprijzen. Die prijzen laten zakken, dat kunnen we helaas niet bij Willco Products. Waar we je wel mee kunnen helpen, is het onder controle houden van je binnentemperatuur!

 

De alsmaar stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat we nog bewuster omgaan met elektriciteit en gas. Merk je dat je daardoor minder snel geneigd bent om de verwarming aan te steken? En merk je bijgevolg dat het nogal snel afkoelt in huis? Hoog tijd om je af te vragen over hoe je huis geïsoleerd is, want de goedkoopste energie is diegene die je niet verbruikt!

 

Is je gevel goed geïsoleerd?

 

We kunnen je allerlei tips geven zoals dat je je iets warmer moet aankleden tijdens de winter, dat je de deuren moet dichtdoen, je verwarming moet uitschakelen in ruimtes waar je weinig komt, maar laat ons eerlijk zijn: jij gebruikt je gezond verstand en past die ontelbare tips sowieso al toe. Waar je misschien nog niet aan gedacht hebt, is je gevel. Is die wel warm genoeg aangekleed? Is je gevel met andere woorden genoeg geïsoleerd?

 

Merk je dat je te veel moet stoken om een aangename temperatuur in huis te verkrijgen? Dan kunnen we bijna met zekerheid stellen dat je gevel niet optimaal geïsoleerd is. Wist je dat 25 tot 30% van je dure energie verdwijnt via je gevel? Bij Willco Products bieden we de oplossing: crepi met isolatie ofwel na-isoleren van je gevel.

 

Crepi met isolatie

 

Vertoont je gevel tekenen van veroudering aan de buitenkant? Weet je zeker dat er geen of te weinig isolatie aanwezig is? Dan opteer je voor nieuwe gevelbekleding met isolatie: de bestaande ondergrond wordt voorbehandeld, dan worden de isolatieplaten tegen de bakstenen gekleefd, daarna verstevigd met een uitvlakkingslaag en als afwerking komt de decoratieve sierpleister, in een kleur en structuur naar jouw keuze.

 

Dankzij crepi met isolatie garandeer je maximaal comfort binnen. Niet enkel tijdens de winter, maar ook tijdens de zomer kan je zo een ideale temperatuur verkrijgen. 

 

Zo, het belang van een geïsoleerde gevel is nu wel overduidelijk, zeker als je je binnentemperatuur wilt controleren én zo ook je energieverbruik binnen de perken wilt houden. 

 

Wil je graag zo snel mogelijk in actie schieten? 

 

Boek een afspraak in onze showroom, we geven je er uitgebreid uitleg over de opties voor jouw gevel. 

 

Deel dit bericht op

202202SM01_Verschil_blog

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.