Waarom is gevelrenovatie zo belangrijk?

Welk weer brengt de winter? Vrieskou of wordt het eerder zacht? Onze weerstations zijn nog in dubio. Waarover ze het wel eens zijn? Dat je gevel isoleren alleen maar voordelen biedt voor je portemonnee, het milieu, het uitzicht én de waarde van je huis.

 

Goed voor je portemonnee

 

We beseffen maar al te goed dat investeren in je woning een hap uit je budget betekent. Maar als je weet dat je spaarboekje nagenoeg niets opbrengt, investeer je dat geld beter in een duurzamere toekomst voor je woning. Door je gevel te renoveren vermijd je namelijk dat 25 tot zelfs 40% van de energie verloren gaat via je gevel. 

 

De Vlaamse Overheid helpt je trouwens ook een handje met de aangepaste verbouwpremies. Je ontvangt een premie volgens je inkomensgrens, van € 30/m² of meer. Meer info vind je op mijnverbouwpremie.be

 

Goed voor het milieu

 

Een huis verliest het meeste warmte via het dak, de muren, de ramen en de vloer. Met isolatie pak je je huis eigenlijk in, zodat de warmte niet kan ontsnappen. Lijkt alles je ok behalve je muren? Heb je het gevoel dat de wind er letterlijk doorwaait? Weet dat een goed geïsoleerde gevel zorgt voor minder koude in huis, voor een lager energieverbruik en zo ook voor minder CO2-uitstoot. 

 

Goed voor de looks van je huis

 

Je gevel bepaalt in sterke mate de uitstraling van je woning. Het is het visitekaartje van je huis. Als je gevel een verouderde of vervuilde indruk geeft, dan is dat allesbehalve positief. Door je gevel te renoveren met crepi ziet je huis er als nieuw uit. Steek je huis in een kleur naar keuze, want bij Willco Products kan je kiezen uit meer dan 2.000 verschillende kleuren crepi. 

 

Goed voor de verkoop van je huis

 

Denk je erover na om je woning te verkopen? Dan kan een gerenoveerde gevel absoluut een extra verkoopargument zijn. Woningen die er verzorgd uitzien en goed onderhouden zijn hebben namelijk een hogere verkoopkans. 

 

Goed voor je eigen comfort

 

Wanneer je kiest voor gevelbekleding mét isolatie zorg je nog eens voor extra comfort binnen. Zowel tijdens de zomer als de winter geniet je binnen van aangename temperaturen. 

 

Voordeliger isoleren? 

 

Ga voor een mooiere look én een warmer gevoel binnen dankzij crepi mét isolatie. Maak een afspraak in onze showroom.

 

Deel dit bericht op

202208_SM01_Gevelrenovatie_blog

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.