Je gevel isoleren? Geniet van de verdubbelde isolatiepremie!

Sinds 1 januari kan je een enorm voordeel doen wanneer je je gevel wilt renoveren. Vlaanderen verdubbelde namelijk de isolatiepremie van 15 naar 30 euro per m²!

 

Volgens de Vlaamse langetermijnrenovatiestrategie moeten bestaande woningen tegen 2050 vergelijkbare energieprestaties leveren als nieuwbouwwoningen vergund in 2015. In de praktijk komt dit overeen met energielabel A, gelijkgesteld met EPC kengetal 100.

 

De basispremie voor muurisolatie aan de buitenkant verdubbelt van 15 naar 30 euro per m²!*

 

Dat is uitstekend nieuws voor verbouwers die willen investeren in de prestaties en de looks van hun gevel. Naast een aanzienlijk lager energieverbruik is het wonen in een huis met thermische gevelisolatie erg aangenaam. Behaaglijk warm in de winter en lekker koel in de zomer.

 

Buitenmuurisolatie is duurder dan spouwmuurisolatie en isolatie aangebracht langs de binnenzijde van buitenmuren, maar is wel de meest aanbevolen manier om uw muren voldoende te isoleren.

 

Zo goed als nieuwe gevel

 

Het oog wil ook wat: de gevels van je verbouwde woning zien er uit als nieuw. Tal van afwerkingsmogelijkheden, met sierpleister als meest populaire, maken van je woning het juweeltje van de straat. 

 

Het 100% Willco products-label waakt erover dat je krijgt wat je verlangt, een hoogwaardig en gesloten isolatiesysteem. Kies daarom voor een installateur die over de hele lijn met WILLCO-producten werkt. Niet enkel garandeert dit productkwaliteitslabel 10 jaar garantie op je gevel, maar ben je dankzij dit gesloten isolatiesysteem zeker dat je gevel langer meegaat en dat je binnencomfort aanzienlijk stijgt

 

Vind een uitvoerder in je buurt

Via onze handige Willder app (te vinden in de appstore en Google Play) vind je de installateur die het best bij jouw project past. 
Kleuren en materialen kan je komen kiezen in één van onze showrooms (Nieuwerkerken (Aalst) en Ciney).

 

*vanaf 1 januari 2021 voor woningen gelegen in het Vlaams Gewest. De premies worden uitgekeerd door de netbeheerders. Met een systeem met WILLCO Neopor Isolatieplaat 032 van 100 mm dikte bereikt u de minimaal vereiste R-waarde van 3,00 m².K/W. In Vlaanderen is de gemiddelde dikte van een renovatie ca. 14 cm.

Deel dit bericht op

Willco_20201120_naisoleren

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.