Nieuws | Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij je gevelpleister
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij je gevelpleister Willco 100%

Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij je gevelpleister

Crepi aanbrengen is iets dat mensen vaak uitbesteden. Het is namelijk een klus voor specialisten, want als de crepi niet correct geplaatst wordt, kan dit grote gevolgen met zich meebrengen.

 

Een mooie gevel is egaal. Om dat effect te verkrijgen, vraagt dat enige ervaring. Vandaar dat je dit het beste overlaat aan een professional. Hij weet hoe hij de pleister perfect kan aanbrengen zodat je in de toekomst absoluut geen last hebt van scheuren of natte muren.

 

100% Willco Products

Ook het product zelf is doorslaggevend voor de kwaliteit van je sierpleister. Meer en meer kiezen mensen voor alternatieve producten die vaak goedkoper zijn maar absoluut niet aan dezelfde kwaliteit voldoen. Het gevolg voor jou: sneller slijtage of gebreken aan je gevel. Wij bieden de oplossing: 100% Willco Products.

 

100% Willco Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat je sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde Willco-kwaliteit.

 

Langere levensduur

Je bent dankzij een gesloten isolatiesysteem zeker dat je buitengevel langer meegaat, maar ook dat je binnencomfort aanzienlijk stijgt.

 

Groter isolatiecomfort

Jouw woning blijft dus niet enkel langer mooi, maar je geniet ook van 100% isolatiekwaliteit.

 

10 jaar garantie

Het 100% Willco Products-label waakt erover dat je krijgt wat je verlangt, een hoogwaardig en gesloten isolatiesysteem. Kies daarom voor een installateur die over de hele lijn met Willco-producten werkt. Dit productkwaliteitslabel garandeert je 10 jaar garantie op jouw Willco-gevel.

 

100% Willco-uitvoerder

Kies altijd voor een 100% Willco-uitvoerder! Enkel zo ben je zeker van een duurzaam resultaat. Via onze Willder app vind je de perfecte uitvoerder voor jouw gevel.

 

Jouw gevel verdient kwaliteit

Gun jouw woning optimaal isolatiecomfort en een langere levensduur, met een garantie van 10 jaar. Kies voor Willco, want elke laag in jouw gesloten isolatiesysteem verdient 100% Willco Products!

 

Kom langs in onze toonzaal of stel je vraag via 053 77 13 72 of info@willcoproducts.be.