Naadloze dakrand bij crepi

Je kiest voor een gevel in crepi omdat je fan bent van een egaal uitzicht voor je woning. Maar hoe zit het met de afwerking rond het dak? Bij Willco Products hebben we twee verschillende dakrandprofielen. 

 

Optie 1: waterdicht dakrandprofiel

Je merkt het maar al te vaak op: gevels in crepi die snel vuil en groen worden, vuile strepen of vochtplekken vertonen, waar scheuren en blazen in komen. Met het WILLCO Dakrandprofiel zijn deze problemen verleden tijd. Het WILLCO Dakrandprofiel is dé waterdichte oplossing voor de overgang van je dak met je gevel. Het dakrandprofiel bestaat eigenlijk uit twee delen: het dakrandprofiel en het verbindingsstuk. De combinatie van beide zorgen ervoor dat de sierpleister afgewerkt kan worden tot tegen de dakrand. 

 

Optie 2: onzichtbaar dakrandprofiel

Het WILLCO ProAttika® Profiel is een innovatief en revolutionair dakrandsysteem dat een grote meerwaarde biedt voor de minimalistische architectuur. Doordat de afwerkingslaag volledig doorloopt, wordt je gevel afgewerkt zonder zichtbare dakrand. Dit gepatenteerde systeem is compatibel met de WILLCO Buitengevelisolatiesystemen met crepi. 

 

Deel dit bericht op

Willco_202105Blog_1

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.