Hou je gevel in topvorm

De gevel van je huis is eigenlijk zoals je huid: hij beschermt je tegen de koude, warmte, weer, wind, stof... Daardoor krijgt hij veel te verduren. Je huid verwen je wekelijks met wat bodylotion, maar wat met je gevel? Hoe hou je die in topvorm, zonder dat er wekelijks werk aan hebt? We geven je enkele tips!

 

Wanneer je gevel net bekleed is met crepi, ziet hij er stralend uit. Met ons Willco Care programma en de hulp van onze Willco Façade Coach willen we je helpen om je gevel in crepi er altijd zo fris te laten uitzien. 

 

100% Willco Products mét Willco Care

 

Eerst en vooral is het belangrijk dat je gevelsysteem uit 100% Willco Products bestaat. Een systeem dat uit producten van hetzelfde merk en dezelfde samenstelling bestaat, garandeert nu eenmaal een beter eindresultaat. Neem daarbij dat de Willco Sierpleisters een technologie bevatten die ervoor zorgt dat vervuiling regelmatig afgespoeld wordt bij regen. Op plaatsen waar regenval de gevel niet kan afspoelen, kan je de gevel best af en toe zelf een spoelbeurt met de tuinslang geven.

 

Jaarlijkse inspectie van je gevel

 

We raden aan om je gevel minstens één keer per jaar te inspecteren. Hoe? Trek je schoenen aan en loop eens rond je woning. Let daarbij op de volgende zaken:

 

  • Zie je ergens vervuiling rond de dakranden, regenafvoer of dorpels?

  • Vormen er zich algen of mos?

  • Merk je ergens tekenen van beschadiging? 

Moet je op een van bovenstaande vragen ja antwoorden? Time for action! Wacht niet tot de vervuiling of schade erger wordt, en verhelp het probleem nu met een lichte reiniging. Wil je liever advies voor je eraan begint? Dan staat onze Façade Coach voor je klaar! 

 

Heb jij een nieuwe 100% Willco Products-gevel?

 

Werd je gevel na 1 oktober 2021 bepleisterd? Word dan lid van de Willco Care community en schrijf je in voor de newsletter, zo krijg je regelmatig tips om jarenlang van je gevel te genieten met een minimale inspanning.

 

Nog geen Willco Products-gevel, maar wil je er wel een?

 

Boek een afspraak in onze showroom!

 

Deel dit bericht op

202204SM04_topvorm

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.