Waarom je gevel renoveren met crepi?

Je gevel bepaalt in sterke mate de uitstraling van je woning. Als die een verouderde of vervuilde indruk geeft, dan is dat allesbehalve positief. Bovendien beschermt je gevel de binnenkant van je huis tegen weer en wind. Wanneer er scheuren ontstaan in je gevel, kan dat ernstige gevolgen hebben. Je denkt maar beter vroeg dan laat na over gevelrenovatie. Maar wat zijn nu de voordelen van je gevel renoveren met crepi?

 

Mooiere looks van je gevel

Zoals daarnet gezegd, is je gevel het visitekaartje van je huis. Door je gevel te renoveren met crepi ziet je huis er als nieuw uit. Steek je huis in een kleur naar keuze, want bij Willco Products kan je kiezen uit meer dan 2.000 verschillende kleuren crepi. 

 

Hoger isolatiecomfort

Een gevel zonder barsten en scheuren beschermt beter tegen vocht. Wanneer je kiest voor gevelbekleding mét isolatie zorg je nog eens voor extra comfort binnen. Zowel tijdens de zomer als de winter geniet je binnen van aangename temperaturen. En daar heeft je energiefactuur ook absoluut baat bij.

 

Langer proper

Een gevel met crepi hou je langer proper. Bij Willco Products bieden we een additief aan waardoor je gevel er langer als nieuw uitziet. 

 

Productgarantie van 10 jaar

Op een gevel met crepi en isolatie van Willco Products geniet je zelfs 10 jaar garantie. Dan moet je gevel wel uit 100% Willco Products bestaan.

 

Sneller verkocht

Denk je erover na om je woning te verkopen? Dan kan een gerenoveerde gevel absoluut een extra verkoopargument zijn. Woningen die er verzorgd uitzien en goed onderhouden zijn hebben namelijk een hogere verkoopkans. 

 

Verdubbelde isolatiepremie voor je gevel

Mocht je toch nog niet helemaal overtuigd zijn om je gevel nu te renoveren, doen we er graag nog een schepje bovenop. Dit jaar geniet je namelijk van een verdubbelde isolatiepremie wanneer je kiest voor muurisolatie aan de buitenkant.

 

Voordeliger isoleren? 

Ga voor een mooiere look én een warmer gevoel binnen dankzij crepi mét isolatie. Maak een afspraak in onze showroom.

Deel dit bericht op

Willco_202102_SMF02_crepi_blog

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.