Witte crepi: do or don’t?

Een plat dak en witte crepi

Dat zijn de gangbare trends bij nieuwbouwwoningen, maar zeker ook bij renovatie. Prachtig, maar is het dat ook nog na een paar jaar? De Belgische weersomstandigheden zijn nu niet echt optimaal om iets wits ook effectief wit te houden. Overvloedige regenval kan al gauw mos en algen veroorzaken op je crepi. Die eens zo witte muur slaat plots groen uit. Wat nu? 

 

Bescherm je gevel

Er bestaat tegenwoordig crepi die ook je gevel beschermt. WILLCO Premium KR is er zo een. Dit product bestaat uit een nauwkeurig samengestelde mix die ervoor zorgt dat de gevel zo weinig mogelijk vuil wordt. De hydrofobe eigenschappen garanderen een minimaal vervuilingspatroon én een maximale gevelbescherming. En dat bij alle weersomstandigheden. 

 

Langer een witte crepi

Maximaal is het juiste woord hier, want ook de kleurechtheid en de lichtbestendigheid zijn maximaal. In de crepi worden anorganische kleurpigmenten gebruikt. Deze zijn bestand tegen het meest extreme weer. Geen zorg als je gevel de hele dag in het felle zonlicht staat, want deze kleurpigmenten gedragen zich enorm stabiel en behouden hun kleur, zelfs als die wit is. 

 

Niet enkel de kleurpigmenten zorgen voor die ultrawitte gevel. Ook het WILLCO Plus additief dat aan WILLCO Premium KR werd toegevoegd biedt bescherming tegen een grauwe crepi. Zelfs al wordt de gevel meermaals blootgesteld aan vocht, deze toevoeging biedt bescherming tegen algen en mos

 

Dus: een witte crepi? Ons antwoord? Een volmondige ja!

 

Wil je ook een sprankelend witte gevel met crepi? Ga voor de koning onder de sierpleisters: WILLCO Premium KR! Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak! 

Deel dit bericht op

Willco_20200929_wittecrepi_1267x0

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.