Witte crepi? Ga voor Willco Premium KR!

Crepi voor elke gevel

WILLCO Premium KR is een crepi die een maximale gevelbescherming biedt bij alle mogelijke weersomstandigheden. Doordat de pleister sneller droogt na het aanbrengen, is hij sneller bestand tegen regen.

 

Minimale vervuiling

De combinatie van uitstekende hydrofobe eigenschappen met een minimaal vervuilingspatroon, optimale verwerkingseigenschappen én een uitermate egale korrelstructuur, maakt het verhaal van de crepi WILLCO Premium KR wel heel interessant. 

 

Maximale kleurechtheid 
De maximale kleurechtheid en lichtbestendigheid van de crepi is het resultaat van anorganische (minerale) kleurpigmenten. Deze minerale pigmenten zijn lichtecht en bestand tegen extreem weer. Zelfs bij intensieve UV-bestraling blijven deze kleurpigmenten stabiel en behouden hun maximale kleurechtheid.

 

Het hele jaar rond
Waar sommige sierpleisters enkel bij mooi weer aangebracht kunnen worden, kan dat bij deze crepi het hele jaar door. De temperatuur mag minimaal + 1°C en maximaal +30°C bedragen. Gezien de gemiddelde temperatuur in België kan de crepi in nagenoeg elke periode van het jaar geplaatst worden. 

 

Mooie korrelstructuur
Een gladde textuur of een iets korreligere, jij kiest. WILLCO Premium KR is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. De geperfectioneerde korrelstructuur die bekomen wordt is vooral te wijten aan het gebruik van alternatieve marmerkorrels die ronder zijn van vorm en wit van kleur.

 

Gevel blijft langer proper
Als kers op de taart bevat WILLCO Premium KR standaard het WILLCO Plus additief, dat zorgt voor een extra bescherming tegen algen- en mosvorming. Een gevel die vuil wordt, heeft deels te maken met een lange blootstelling aan vocht. Door de unieke hydrofobe eigenschappen in de crepi, droogt de gevel veel sneller op. Het parelende en zelfreinigende effect zorgt ervoor dat de blootstelling aan nat en vocht minimaal is, wat resulteert in het langer proper blijven van de gevel. De WILLCO Premium KR crepi is dus uitermate geschikt voor het vochtige Belgische klimaat.

 

WILLCO Premium KR

Een crepi die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft; dat is de WILLCO Premium KR. Niet voor niets de koning van alle sierpleisters!

 

Interesse in deze crepi? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak!

Deel dit bericht op

Willco_20200929_wittecrepi_1267x0

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.