Twee Belgische familiebedrijven bundelen hun krachten in de ETICS markt

Groot nieuws! “Als fabrikant van hoogwaardige isolatie- en sierpleistersystemen zijn we verheugd om de samenwerking van Willco Products met de toonaangevende groothandel De Olifant uit Wommelgem aan te kondigen. Samen zullen we de markt in Antwerpen en Limburg bedienen met een ongeëvenaard aanbod aan ETICS-oplossingen en ondersteuning voor professionele klanten.”, zegt zaakvoeder Geert Coppens.

 

Vanaf 1 mei 2024 zijn we een samenwerking met De Olifant gestart, een gerenommeerde groothandel met twee vestigingen in Antwerpen. Het uitgebreide Willco-assortiment maakt vanaf dat moment deel uit van de kernactiviteiten van De Olifant. In de praktijk betekent dit dat een uitgebreide voorraad en een professionele kleurlijn wordt toegevoegd aan het aanbod van De Olifant. Professionele uitvoerders uit de regio Antwerpen-Limburg, kunnen vanaf dan terecht in Wommelgem of Wilrijk voor afhalingen en werfleveringen van Willco-producten.

 

De Olifant is een familiebedrijf en toonaangevend verdeler van verven, industriële coatings en gevelisolatiesystemen met vestigingen in Wommelgem en Wilrijk. Deze familiale KMO is in haar 30 jarig bestaan uitgegroeid van een kleine 2-manszaak tot een professioneel gerund bedrijf, gespecialiseerd in bouw- en industrieverven, gevelisolatie en monumentenzorg. Met een uitmuntende service en een doorgedreven productkennis hebben ze zich een prominente plaats verworven bij professionals in Antwerpen en Limburg.

 

Sterke spelers in de markt vallen op. Zo is ook bij ons het succesverhaal van De Olifant niet onopgemerkt gebleven. Hoewel we nog niet eerder samenwerkten, groeide gaandeweg ons respect voor de gedreven en verstandige marktbenadering van deze KMO. Het is dan ook geen verrassing dat wij als twee familiebedrijven dezelfde waarden delen.

Deel dit bericht op

Samenwerking Willco Products_De Olifant

Andere populaire berichten

Kom langs in het Willco Atelier

In onze showroom, het Willco Atelier, staan zowel de meest populaire klassieke tinten, alsook de nieuwste trendkleuren voor crepi. Laat je inspireren door onze reuzegrote kleurpanelen.