Nieuws | Wanneer plaats je best een sierpleister?
Wanneer plaats je best een sierpleister?

Wanneer plaats je best een sierpleister?

De ideale setting om een sierpleister aan te brengen heeft alles te maken met de weersomstandigheden. Vooral de luchtvochtigheid speelt hierbij een belangrijke rol. We geven je hier graag enkele tips.

 

Zelfs in de winter

Met de komst van sierpleister Willco Premium KR heb je nu een sierpleister die bij verschillende temperaturen geplaatst kan worden. Met Willco Premium KR maakt het seizoen geen enkel verschil. In theorie moet de temperatuur tussen 1°C en 30°C bedragen, maar dan moet je wel nog steeds opletten en absoluut rekening houden met de luchtvochtigheid.

 

Optimale weersomstandigheden

Een gevelpleister wordt best aangebracht wanneer het droog is. Het is niet enkel aangenamer werken voor de uitvoerder, het materiaal zal ook sneller en egaler drogen.

 

Korte droogtijd

Als je kiest voor Willco Premium KR, dan heb je een pleister die sneller droogt na het aanbrengen. Dat zorgt er ook voor dat deze sneller bestand is tegen regen. Deze crepi droogt natuurlijk, dankzij verdamping. Onder normale omstandigheden is de sierpleister na ongeveer drie dagen droog.

 

Meer info over de ideale periode om een gevelpleister aan te brengen? Neem contact op via 053 77 13 72 of info@willcoproducts.be.