Nieuws | Sierpleister mét isolatie

Sierpleister mét isolatie

Een buitengevelisolatiesysteem is niet enkel functioneel een meerwaarde voor je woning. Ook esthetisch kan dit je woning een mooie upgrade geven.

 

Verschillende afwerkingen mogelijk

Sierpleisters zijn een decoratieve laag voor je buitenmuur. Ze worden als afwerkingslaag aangebracht bovenop de isolatie. Crepi is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie. De sierpleisters van Willco Products zijn beschikbaar in verschillende structuren: met een grote of kleine korrel, fijn of grof. De kleur kies je overigens zelf. Bekijk onze kleurenkaart en kies uit meer dan 2.000 verschillende tinten. Geraak je er niet aan uit? In onze toonzaal geven we je graag persoonlijk advies!

 

Steenstrippen

Wist je dat je ook kan kiezen voor steenstrippen? Dit is een innovatief isolatiesysteem dat het uitzicht en de eigenschappen van traditioneel metselwerk combineert met optimale thermische prestaties. Bij gewone steenstrippen ziet je gevel er gemetseld uit. De steenstrippen zijn onderhoudsvriendelijk, blijven lang mooi, zijn stootvast en hebben een lange levensduur. Daarnaast bestaan er ook nog betonsteenstrippen. Dit zijn lange, slanke gevelstenen met de voordelen van beton. Door de verschillende afmetingen kan je een leuk lijnenspel creëren.