Nieuws | Ontdek levenslange gevelkwaliteit met 100% Willco Products
Ontdek levenslange gevelkwaliteit met 100% Willco Products Willco_voordelen_NL

Ontdek levenslange gevelkwaliteit met 100% Willco Products

Wil je topkwaliteit voor je gevel? De producten die je in elke laag gebruikt zijn dan van het grootste belang. Maar al te vaak gaat de keuze naar het goedkoopste product, wat niet altijd de beste keuze is. Wanneer je een duurzame gevel wenst, check je best eerst goed de kwaliteit.

 

De gevolgen van slecht gecombineerde producten zijn niet mals: slijtage, vochtvlekken, barsten… Ernstige gebreken die absoluut vermeden kunnen worden. Als je voor de juiste producten kiest tenminste.

 

Willco Products heeft een product voor elke laag van je gevel. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste knowhow hebben ze die producten kunnen laten matchen, zodat ze de samenstelling van elke gevel hebben geperfectioneerd. De combinatie van deze producten ken je misschien al als 100% Willco Products.

 

 

Wat is 100% Willco Products?

 

100% Willco Products betekent dat elke laag van je gevel uit een product van hetzelfde merk bestaat, met dezelfde Willco-kwaliteit. Het is bovendien een productkwaliteitslabel dat bewijst dat je sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan.

 

 

Wat zijn de voordelen van een 100% Willco Products gevel?

 

 • Langere levensduur
  Je bent dankzij een gesloten isolatiesysteem zeker dat je buitengevel langer meegaat, maar ook dat je binnencomfort aanzienlijk stijgt
   
 • Groter isolatiecomfort
  Jouw woning blijft dus niet enkel langer mooi, maar je geniet ook van 100% isolatiekwaliteit.
   
 • 10 jaar garantie
  Het 100% Willco Products-label waakt erover dat je krijgt wat je verlangt, een hoogwaardig en gesloten isolatiesysteem. Kies daarom voor een installateur die over de hele lijn met Willco-producten werkt. Dit productkwaliteitslabel garandeert je 10 jaar garantie op jouw Willco-gevel.


Duurzame gevelpleister

Ons advies? Creëer geen allegaartje van verschillende producten, maar ga voor een isolatiesysteem met producten van hetzelfde merk, die bewezen voor een duurzaam resultaat zorgen.

 

Klaar voor een gevel van topkwaliteit? Bel ons op 053 77 13 72 of mail naar info@willcoproducts.be voor meer informatie of een afspraak.