Nieuws | Enkel het beste is goed genoeg voor uw gevel!

Enkel het beste is goed genoeg voor uw gevel!

De markt staat onder grote druk door de heuse prijzenslag die gevoerd wordt op vlak van buitengevelisolatie. De bouwsector slaat al een tijdje alarm. Steeds vaker zien we goedkopere en alternatieve producten opduiken, waardoor er vaak minderwaardige isolatiesystemen geplaatst worden. Dit maakt het voor de uitvoerders moeilijk om werven op een correcte manier binnen te halen! En dan spreken we nog niet over de gevolgen voor de klant. Dit kan niet langer, vindt Willco Products.

 

De editie van Batibouw 2016 staat voor ons in het teken van het nieuwe productkwaliteitslabel ‘100% Willco Products’. Met dit label streeft het bedrijf naar werven die uitgevoerd worden met enkel en alleen kwalitatieve Willco-producten. Misbruik van eventueel minderwaardige producten is dan verleden tijd. Willco Products biedt de uitvoerder op die manier een kwalitatief en volledig gesloten isolatiesysteem, de enige duurzame oplossing, mèt de nodige garanties erbovenop.

 

Met dit nieuwe productkwaliteitslabel wil Willco Products de bouwheer en architect wakker schudden. Ze moeten (nog) meer betrokken worden bij het volledige (ver)bouwproces. Op de stand wordt de hele strategie achter het nieuwe label uit de doeken gedaan. De bouwheer, architect of aannemer wordt warm gemaakt om samen met ons de strijd aan te gaan tegen minderwaardige isolatiesystemen. Kortom, voor iedereen is dit win-win!

 

Ontdek ‘100% Willco Products’ én enkele nieuwigheden op onze stand in hal 5, standnummer 109.