Nieuws | Duurzaam bouwen? Denk eerst aan uw gevel!

Duurzaam bouwen? Denk eerst aan uw gevel!

Een goede isolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energiekosten, de opwarming van de aarde en de strengere Europese wetten omtrent isolatie, is iedereen genoodzaakt om energievriendelijker en duurzamer te leven. Een goed geïsoleerde woning is een grote stap in de juiste richting.

Willco Products biedt tal van duurzame buitengevelisolatiesystemen aan. Bij zulke systemen komt het isolatiemateriaal op de buitenmuur van een nieuwe of bestaande woning.

 

Dit heeft tal van voordelen

- het comfortniveau van uw woning stijgt door een constante binnentemperatuur het hele jaar door;
- het verlies van bewoonbare oppervlakte is nihil omdat er geïsoleerd wordt langs buiten;
- u profiteert van bepaalde premies en subsidies;
- uw energieverbruik daalt, omdat er minder warmte naar buiten kan;
- door energie te besparen, verlaagt u de CO2-uitstoot en de luchtverontreiniging, wat bijdraagt tot een beter leefmilieu;
- u stopt uw gevel in een nieuw ‘crépi-jasje’.

 

4 verschillende types sierpleister of steenstrippen als afwerking

Het grote verschil tussen de verschillende types sierpleister, is het bindmiddel. Ieder bindmiddel heeft zo zijn eigen, specifieke eigenschappen. De structuurverschillen zelf zijn minimaal: de strakke, gladde look is dus vergelijkbaar. Ontdek de verschillende sierpleisters op onze website!

De steenstrippen daarentegen hebben het uitzicht en de eigenschappen van traditioneel metselwerk. De dunne steenstrippen, die op het isolatiesysteem gekleefd worden, hoeven geen onderhoud, zijn blijvend mooi, stootvast en hebben een lange levensduur.

Kortom, wanneer u kiest voor een buitengevelisolatiesysteem van Willco Products, kiest u voor duurzaam isoleren!

 

Kent u 100% Willco Products al?

100% WILLCO Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat uw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen vreemde creatie van, maar kies voor een sierpleister met producten van hetzelfde merk en vooral van dezelfde WILLCO-kwaliteit. Gun uw woning optimaal isolatiecomfort en een langere levensduur, met een garantie van 10 jaar. Kies voor WILLCO, want elke laag in uw gesloten isolatiesysteem verdient 100% WILLCO Products!